NEVIEM VYTVORIT WWW STRANKU

Prosim poradte mi akym programom si mozem vytvorit stranku ale len jednoduchym lebo mam nape BLUEVODA a s tym neviem robit .Chcel by som nejaky jednoduchsi ..prosim dakujem ...Poradte mi cez email
jakpsatweb.cz

- program: stačí ti notepad,,, lepší když si stáhneš PSPad třeba ze slunecnice.cz
A tam sa da normalne robit cez to stranka ?aj vkladat obrazky?
Musíš alespoň znát úplné základy HTML kódu. Jinak se nediv, že to neumíš ;)

A jak říkal Marcus Flintus, http://www.jakpsatweb.cz !
Co tam potrebujem take znát ? Priblizne ?
Na nejjednodušší webové stránky ti stačí základy HTML. Zdrojový kód můžeš psát v libovolném textovém editoru. Začni na jakpsatweb. Jsou tam rady i pro úplné začátečníky.
tak jo dik..
K tomu všemu co již bylo řečeno bych přidal ještě jednu věc a to trocha trpělivosti. Stránky se nenaučíš dělat za den (pokud ano, tak podle toho také budou vypdat). Aby jsi vytvořil alespoň průměrné začátečnické stránky, budeš muset zvládnout jednak základy html, ale také základy kaskádových stylů (základy jsou opravdu lehké, problémy obvykle přicházejí až se stavbou stránky přes kaskádové styly - floatování, různé rozměry boxů apod., tomu se ale můžeš vyhnout úplně).

Hlavně tě musí bavit číst, nesmíš počítat s tím, že se koukneš na dva odstavce na jakpsatweb.cz a budeš umět dělat stránky. Je toho dost, co musíš přelouskat, abys to pochopil, to mi věř. Poměrně důležitým faktorem je také snaha něco vyřešit sám, bez cizí pomoci, ne se pořád jenom ptát na diskusním fóru jak udělat tučné písmo, jak kurzívu, jak něco vycentrovat apod. (to není nic proti tobě, mluvím teď obecně). Mnoho začátečníků se totiž vůbec nesnaží a spolehájí na to, že jim to na diskusním fóro někdo řekne, tak proč by se namáhali s hledáním. Podle mě to je chyba. Polovinu z toho, co umím, jsem se naučil poctivým čtením JPW (není nic lepšího, než když si JPW můžete stáhnout a pročítat offline, když jsem ještě měl modem ;-)), zbytek praxe, weblogy, w3.org.