Předělal jsem své stránky www.tv-sedr.wz.cz . Co na to říkáte?
heeezky... pro tobe je to myslim ohromnej pokrok....
ale něco udělaj s tou anketou (mrkni se na to zkrz FF)
jinak to ujde,,, dokonce menu vypadá dobře
(nicméňe kód neprolejzám)
Kód ani nechci aby někdo prolezal, většiulidí co na stránky chodí nějakej kód stejně nezajímá, na anketu se kouknu dik.
Jo a používejte Internet explorer, v mozile a opeře nevim jak se to zobrazuje.
hee, nemůžeš lidem nařizovat, co maj používat za prohlížeč,,, jinak ve FF se ty stránky až na anketu zobrazujou dobře.
No jasny, ale videookna stejně fungují jen v IE, nevim proč všechny prohlížeče nemůžou fungovat stejně
- to že kradeš kód jinejch webů je už tak demence, ale že v hlavičce necháš tohle:
<meta name="description" content="www.ct24.cz je internetovou variantou zpravodajského kanálu ČT 24 a zároveň doplňkem ke zpravodajským relacím ČT1." />
<meta name="keywords" lang="cs" content="Česká televize, zpravodajství, zprávy, Události, sport, ekonomika, kultura, z domova, ze světa, počasí, vysílání, kauza, reportáž, video, videoreportáž, publicistika, pořad, televizní program, regiony" />
... je ROFL.
- menu vypadá jako "pujčený" od nějakýho portálu, někde sem ho viděl...
- chybí title
- 2 loga... obě děsný
- ve FF 1.5 je to hrozný a rozjetý, nepřehledný... Vypadá to jak nepovedená skládačka z ukradenejch částí jinejch webů poskládanejch dohromady, a taky že to tak je.
nebudu to dál hodnotit, web je bez obsahu a bez ničeho, ukradenej a k ničemu. Nauč si něco udělat sám. A jesli si myslíš že si fakt dobrej webmaster široko daleko kvůli tomu že si zvládl poskládat web, tak nejsi.
No ukradl... dobře, v něčem máš pravdu, ale html jsem celé předělaval akorad to css je stejny.
A pokud si všimneš, to menu ma trošku jine tlačítka, sice podobna, ale jina.
Hele, jako to že je to ukradený, to mi je ukradený, ale vážně - i když já sám nejsem příliš dobrej designér, mám rád čistotu a přehlednost a takovouhle slátaninu bych nikde neinzeroval, abych nepohoršoval cítění náhodných návštěvníků. Víš co myslím, je to poskládané dohromady prakticky bez ladu a skladu. Zkus se zamyslet nad nějakým hezkým layoutem.
>nevim proč všechny prohlížeče nemůžou fungovat stejně
kdyby vsechny fungovaly stejne, stacil by jeden, ne?