PROSIM POMOC _SURNE

Chcem sa zepat ze proc kdyz dam na stranku ODKAZ napr.uvod pisany v POZNAVKOVEM BLOKU a otevrem ho vypise mi NEPOVOLENY PRISTUP nevite proc?
MUSI byt dodrzen stejny nazev souboru, jak jmeno souboru v odkazu

odkaz mas na stranku index.htm, ta tam neni. proto chyba 404

index.htm neni to samy jako index.html
FX ,ale ja stranku mam vytvorenu pod menom index.html ale ked chcem napisat napriklad uvod a otvorim ho tak mi vypise NEPOVOLENY PRISTUP to mi robi problem ...sak skus si kliknut na : www.polovnictvo.xf.cz a uvidis
Kliknite si na www.polovnictvo.xf.cz a tam na SKUSKU a uvidite sky problem mam ...prosim
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?16
no, kdyz si otevru tu stranku, tak tam vidim jedinej odkaz (reklamu nepocitam)

ten jedinej odkaz je na soubor index.htm

a chybu 404 to hazi proto, ze tam ten soubor zjevne NENI
2Lukas: ver nam, chyba 404 znamena, ze se chces dostat na stranku ktera proste neexistuje. aneb jak psal fx: "index.htm neni to samy jako index.html"->kdyz <a href="index.htm">index.htm</a> prepises na <a href="uvod.htm">uvod.htm</a>, tak musis mit na svem uctu nahrany soubor: uvod.htm aby ti fungovalo spravne
dej si taky pozor na to, ze v nazvu souboru se rozlisuje mezi malyma a velkyma pismenkama (index.htm je jiny soubor, nez Index.htm)
Nikto ma asi nechape .Ja mam tu stranku nazvanu index.html ale ako mam mat nazvany napr. UVOD? A v com ho mam pisat?
Prosím.Jsem začátečník a řádek s reklamou mám zadán. Můžete mi někdo prosím prozradit, proč se mi na stránkách,které mám ještě v PC reklama neobjeví? Musím někde stáhnout soubor s reklamou? Chtěl bych se totiž podívat, jak to vypadá(pro případné změny) Díky za odpověď.
2Lukas>ty snad neumis cist..., jestli si vytvoril "index.html", tak si stejnym zpusobem vytvor i "uvod.html" (nazvat si to muzes dle libosti) a pak si do stranky "index.html" vloz odkaz <a href="uvod.htm">odkaz na uvod stránky</a> a mas udelanej odkaz na "uvod.html". to je cely. (mmch, podle me je lepsi davat cele adresy - v tvem pripade by to bylo[pri odkazu na uvod.html]: <a href="http://polovnictvo.xf.cz/uvod.html">odkaz na uvod stránky</a>)



http://www.jakpsatweb.cz/navigace/zakladni-kurz.html