css

azcal jsem ted dumat nad tim jakou verzi css pouzivam, poradi mi nekdo, uz jsem se v tom zamotal, vytvari se css3, ie nepodporuje css 2.x a ja pouzivam css kolik?
thanx, ja nevim vubec jak to ma byt
Citace z http://www.w3.org/Style/CSS/#specs ::

"CSS level 1" obsahuje vlastnosti pro fonty, okraje, barvy, atd.(...)

“CSS level 2 revision 1 (CSS 2.1)” obsahuje vše z CSS level 1 a přidává absolutně pozicované elementy, automatické číslování, zalamování stránek, text zprava doleva a další věci.

"CSS 3" je ve vývoji. Obsahuje všechno z CSS level 2 a rozšiřuje ho o nové selektory, zdobné (?) okraje (fancy borders) a pozadí, vertikální text, řeč a mnoho jiného.
takže css 2.1, thanx
pro svetoborne znalce jazyka anglickeho a css: co si mam sakra predstavit pod pojmem FANCY BORDER? to jako vlastnosti typu border-style: dotted, nebo co?
Donny:
>rozšiřuje ho o nové selektory
jen tak pro zajímavost - bude tyto selektory již IE7 podporovat, neví někdo? Nebo to bud jen dalších třicet způsobů, tak odlišt Firefox od IE...?
Timy:
http://dean.edwards.name/IE7/compatibility/
donny:
díky za odkaz. Ještě to bude veselé. Jestli IE7 bude podporovat parent > child tak se také pár layoutů rozpadne (nebo alespoň trošku naruší :-)), páč to některé weby používají jako síto IE vs. zbytek světa. Docela zajímavé také je, že tam odkazují na čtyři roky starý návrh selektorů ;-).