Kam vložit index.html

Kam mám vložit index.html . Třeba mi dejte pouze odkaz, ale je to nějaký divný. Vůbec se tu nevyznám. Ale díky za odpověď.
uplne hore mas Administrace
a potom spravca suborov a ked kliknes na to tak potom musis len vlozit ten subor a mas to
Jééé, vono se něco stalo. A co potom? Stačí, když do toho indexu budu dávat html kody? Nebo je to něco složitějšího?
myslim, že zatim to stačí... nic složitějšího na tom není. (musíš si ho editovat přes wz a psát do něj, nebo psát do něj na disku a pak ho tam znovu nahrát)...
nicméně později pochopíš, že existuje něco jako ftp,,, a budeš to dělat jinak, ale myslim, že zatim stačí.
To jo, ale přes total commander se nemůžu chytit. Ale už se mi podařilo udělat pozadí
Vím, že jsem otravná, ale nevíte náhodou někdo, kde se dá sehnat te program na vytváření www stránek FrontPage?
Díky
ten by snad mel byt soucasti Microsoft Office...
No jo, ale já ho tu nemůžu najít. Nu, doufám že jsem se přehlédla. Jediné, co tu mám v počíku, je prázná složka front page. Hmmm
Hele ja nevim, jak je to s novejma Officama, momentalne mam krizove Office 2000 a tam to je

c:\Program Files\Microsoft Office\Office\FRONTPG.EXE (nebo analogicky)
Já to tu prostě nemám a už mě to začíná štvát!
No nic, du se oběsit.
Chceš půjčit provaz :-)
no tak asi nemas potom to uplne nainstalovane.
Tak si len vloz CD s office a doinstaluj si to, lebo to
musis mat na tom cd
naposledy byl FP tuším právě v office 2000 premium, v dalších už není standardní součástí... afaik
no ved ale v XP to je
2003 neni standarnde mam pocit. V XP ale myslim,ze je... Urcite, protoze mi to asociovalo u .html "Edit" tak me to parkrat rozohnilo...
Office 2003 nama ve standartni instalaci jako volitelnou polozku Front Page. Pokud je to ale verze "pro" tak je na cd s tema office soubor: SETUPFPG.exe ten nainstaluje Frontpage 2003. Jen na nej neplati stejne seriove cislo jako na zbytek Offce...
no to asi takto my teraz neurobime nikomu jasno, ved nevieme ani aky ma Vanda Office, ci ano?
na jejich "strankach" podle vseho chybi head, takze asi ne, ale predpokladam, ze se bude jednat o velmi starou verzi
Tondys: ona nema FP prave vubec a shani ho...
mno ted jsem si to poradne necetl opravdu :-D

Vanda Asakura: frontpage 2003 je tusim nejnovejsi a stahnes jej pres p2p site, treba pres DC, nebo si jej za nejakou peknou sumu muzes koupit. Lepsi reseni je stahnout si program PSPad na http://www.pspad.com/cz/, ktery opravdu na vytvoreni stranek slouzi. Frontpage totiz neni na tvorbu stranek staveny, on je spis staveny na tvorbu prasaren ;-)
Úplný začátečník v PSPadu nenapíše.
Ale je to lepší cesta, než něco prasit ve Wordu a myslet si že dělám stránky.
Ale jsou výjimky, když je na stránce zajímavý a často aktualizovaný obsah, může být i ve wordu.
mp: musim ti oponovat. Znam spoustu lidi, kterym jsem radil hned od zacatku PSPad a skutecne na nem zacali. Dnes z nich ma vetsina moc hezke weby a ten zbytek skoncil, coz je asi dobre..

Jinak souhlasim, ze co dela web webem je nabuseny obsah ;)
Hmmm, ta si zkusím teda stáhnout ten PSPad nu mohlo by to jít, ale když tak poradíte, že jo?
Já má za sebou pouze blog, který je celkem pěkný. Ale stránku jsem ještě v životě nedělala.
Já bych měla mít office 2003
Hmmm, prý se front page taky dá nastavit ve windows.
Dá se psát i v základním windowsovském editoru, tj. v notepadu. Začínal jsem tak. Pspad pomůže zvýrazněním syntaxe, strukturováním zápisu, vkládáním tagů pomocí šablon, tj. odstraní zdlouhavé vypisování. A dá se přímo z editoru vyvolávat náhled stránky a přepínat mezi IEXP a Mozillou.

Ale stránka se musí napsat, ne naklikat. A je třeba vědět, co psát.