phpbb

5ekněte mi prosím nějakou stránku s návodem,jak vložit forum phpbb na stránky.Něco jsem sice našel na českých stránkách phpbb,ale nějak jsem to nepochopil...:-( Prosím poraďte...
http://phptriky.wz.cz/navody/instalacia-phpbb2-na-webzdarma/
Už mi to funguje,ale je tady jeden problém.Na stránkách mám index.php aby mi fungovali,ale forum chce taky svuj index.php .Co mám dělat?
Už jsem vyřešil
Už jsem vyřešil
co treba nainstalovat to forum do vlastniho adresare? hm?
Ne,přejmenoval jsem muj index na index.htm .Jak si vytvořim další fora než jenom Tes Forum 1?Jak přejmenujiu to forum aby se nejmenovalo yourdomain.com?
Jinak se mi zdá že nejsem správce,ale zaregnul jsem se při instalaci jako správce.Jak zjistím že jsem správce?
už jsem na to přišel ;-) můžete se podívat na http://martinx6.wz.cz/index.php
to je uzasny.Nevim, po kolikaty to letos uz pisu, ale CO TAKHLE NAPRED PREMEJSLET A AZ PAK SE PTAT?!?!?!?!?!? (a ne naopak).
jj,ale vždzť to ničemu nevadí ne?Zakládal jsem novej topic?Nezakládal,tak je to snad jedno ...
v tvym pripade to sice nevadi, ale je spousta jinych, kteri novy topic kvuli tomu zalozi...(nebylo to adresovano jenom tobe ;) )
Mám dotaz.Už jsem sice jedno forum nainstaloval,ale teď chci nainstalovat 2.,a tam mi to po tom,co napíšu heslo databáze atd... píše:

Warning: mysql_connect(): Unknown MySQL Server Host 'mysql.webzdar­ma.cz' (1) in /3w/xf.cz/s/stahujmp3/forum/db/mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /3w/xf.cz/s/stahujmp3/forum/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /3w/xf.cz/s/stahujmp3/forum/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error

Could not connect to the database
To byl podle me jen nejaky vypadek serveru.
Nejde mi to ani dnes
Forum sem skousel jako anonym... funguje. jen nefunguje zadny odkaz krom mp3, toho fora a guesbooku ale nejspis to jeste nemas hotove tak nevim...
Jinak ty nadpisy na d obsahem mas pres tu modrou linku (a je to o neco sirsi takze se to roluje i do stran) Kukal sem na to v FF a 1024x768... Ale o to ti asi neslo, tak nic... ;)
Tamto forum mi funguje,ale dělám nové na sthujmp3.xf.cz a to mi nejde nainstalovat.
MartinX: vis, jakej je rozdil mezi "Save target ass" a "Save target as" ?

>Tamto forum mi funguje,ale dělám nové na sthujmp3.xf.cz a to mi nejde nainstalovat.
Jaktoze tobe to nejde a ostatnim jo? Mas vubec u uctu vytvorenou databazi?
Uvedomuješ si že porušuješ autorský zákon >>> free mp3
PS >>> mne to ale nevadi :-)
TripleZet : Už jsem to tady psal několikrát a píši to znovu.Mám tam takovej text,kterej mě chrání.A za 2.,žádná emp3jka se nenachází na stahujmp3.xf.cz ,mám tam jen odkazy na ně.

donny : Nevim proč to ostatnim jde a mě ne,a proto se tady ptám,jak to udělat,aby mi to šlo jako ostatním

PS : Nejsem zas takovej antitalent a datábázi vytvořenou mám.
MartinX: promin,musel jsem se zeptat. Zkus to udelat uplne od zacatku: stahni si z netu archiv s phpbb, rozbal ho, hned (tak jak je) ho uploaduj s zkus tu instalaci spustit. Musi to jit.Protoze bud je chyba u tebe - zasah do skriptu, spatne zadane prihlasovaci udaje, nebo u skriptu (muzes vyzkouset starsi verzi), nebo u serveru (vypadek). Presvedc se, ze u databaze zadavas opravdu jmeno k databazi-ne k uctu na WZ- a heslo jakbysmet (jestli se ti lisi heslo u db od hesla k uctu).