soubor se nepodařilo uložit ?

Tato hláška mě provází pří každém pokusu o editaci html... Nevíte někdo čím by to mohlo být? Stává se to ještě někomu?
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=32980&t=32980

opakovany dotazy si laskave odpust.
Pitomé připomínky si laskavě odpusť Ty! Myslíš si, že jsem to udělal schválně? Něco tady prezentuješ tak se chovej slušně, nejsem Tvůj brácha.
Donny má pravdu, mně to taky vadí. A jak jsi to teda udělal, když né schválně? Mezi těmi příspěvky je několikahodinový odstup, takže to nemůže být "náhodou".
Nesmíš se divit takovým reakcím. Jak vysvětlíš to, že někdo položí svůj dotaz do všech sekcí? A že se tu takoví vyskytují...
Sry ale svůj první dotaz jsem prostě nemohl najít. Chápu, že to může být divné ale přesto když to někdo udělá mě a neznám ho tak vždycky odpovídám slušně a ne s trapnou ironií "božského profíka". Možná mám starší děti než je on ale to sem nepatří. Jen jsem odpovídal stejným tónem. Už to nebudu rozebírat chci se tu něco dozvědět a ne se hádat.
Oukej, pokud jsou rozumné důvody, není třeba se hádat. Ale je pravda, že i já se občas ozvu ostřeji vůči dotazujícímuse, protože trpělivost prostě není nekonečná. Já tu chodím a radím už nekolik let a člověka prostě blbost (hloupost, nadutost, sebestřednost atd.) některých lidí už pak nenechá tak snadno klidným jako zpočátku. Při občasných návštěvách tohle člověk nevidí, ale pokud je tu pravidelně, den co den, snaží se pomáhat, tak prostě přijde na to, že zkoušet to po dobrým vždycky nezabere a některé zlozvyky uživatelů je třeba hned rázně odpálkovat. Toť jen za nás odpovídající a radící pravidelně na tomto fóru. ;-)
Vážně si vážím vaší práce a přesně Vás chápu; urazilo mě to právě proto, že patřím do té skupiny která pravidla ctí a dodržuje. Příště to zkousnu vím, že to myslel na všechny co si z toho dělaj holubník.
Jo, mně to píše stejný hlášky, hlavně když používám na galerie ACDSee nebo FrontPage.
goosehuronflesh_CZ:
>Pitomé připomínky si laskavě odpusť Ty! Myslíš si, že jsem to udělal schválně? Něco tady prezentuješ tak se chovej slušně, nejsem Tvůj brácha.

sorry,nechtel jsem te tim urazit. Uznavam, ze jsem to trochu prepiskl-byl jsem uz unaveny.Ale nebyla to osobni narazka, myslim ze Thalia to vysvetlila za me.
Ok, už je to v pořádku, taky jsem mohl být klidnější. Všechno dobrý a hodně štěstí a pevných nervů v Tvé záslužné práci.
nj, praci... kdyby za to clovek aspon dostal zaplaceno...
:)