Je to web na zakázku. Není to ještě úplně obsahově hotový, ale ...
www.kpihk.cz
no je to v pohodě celkem, ale na muj vkus moc velký písmena... jinak asi neni co dodat, kromě teda té barevné jednotvárnosti...
jo.. me se to docela libi..
pěkné pěkné.. ale taková technická - není ta grafika nějak objemná? Nemyslím si o své lince nic moc, ale aktuálních 165 kbps určitě není modem, a i tak musím zaznamenáníhodnou chvíli čekat, než se všechno objeví. A stejně tak hover v menu - asi nebude pomocí rolloverů, protože i tam musím chvíli počkat, než se ten půlkroužek zažlutí... :-( ale třeba je problém na mém přijímači.
mno jo, jak tak koukam, tak to ma javascriptem..
jo jo, vypadá to dobře
a ani s načítání při 256 kbps nemám problém, je to ihned
dis:
Bylo to mnohem datově větší. Ta hlavička byla dřív v gifu a měla cca 100kB, teď do je v jpg a má cca 40kB.
moc hezke, proto napisu jen zbytecnosti:
-o firme:
>>stavební práce ,vstupující
(uprav tam tu carku zo slovem práce at to vypada lip)
-reference:
tomu tlacitku "zpět" bych dal nejakej hover
spook:
To nic, to jsem nedělal já, ale "majitel" stránek. Už by to mělo být OK.
je to pekné, nic k tomu vic nemam
este poznamka k ty grafice-hlawicka atd se nacitaj w pohode...ale ten background obrazek co se nacita pod obsahem, tak se objewi dycky az po chwili. Myslim ze pripojeni mam minimalne prumerny, takze bych s tim bejt tebou mozna este neco udelal...-neni to nijak zawazny, ale prece jen ... :)
uz je to hodne let, co v ceske abecede bylo "w" nahrazeno jednoduchym "v"... koukam, ze si na to este nekdo nezvykl...
mooc hezký,,, jenom bych měl jeden dotaz: v čem to děláš? (tvoje stránky i tyhle maj úžasnou grafiku,, tak bych rád věděl..)
no.. uzasny to neni.. ale je to hezky ;)
manik:
ty obrázky na pozadí maj v průměru 20 - 30kb. Kdybych je udělal menší, tak ztráta JPG by byla poznat na první pohled (což už je někde i teď, kdo má třeba starší monitor).
Marcus Flintus:
Adobe Photoshop 7.0 CE
Neni to hezky - je to uzasny!
Standart.
Neurazí, nenadchne, postačí.
Pěkné a jednoduché :)
Jen jedna poznámka - při tak málo obsahu je zbytečný nemít fluidní layout, ne? Je to škoda, určitě by to šlo udělat, pokud by se ta grafika poupravila a běžela by směrem doprava jakoby do ztracena - čili by tam nenápadně končila a body by mělo background v totožné barvě...
mne sa to celkom paci, mozno viac informacii pripadne daky cennik a podobne, nieco podrobnejsie, ale inak jednoduche a pekne
pri mensim okne (kdyz mam na strane nejakej panel-treba contact list z Mirandy) musim scrollovat do strany. to je dost nepohodlne... tusim, ze je to kvuli image na backgroundu,ale mozna by s tim slo neco udelat,ne?
nvm, koli je šířka stránky, ale pokud je 760 px (jako většina mejch stránek) tak je to ok,, navíc mirandu či ICQ jako panel má málokdo, navíc ještě takový rozlišení... ale sem línej se na tu stránku znova kouknout O:-) takže nvm.
Tak se nám to tu pěkně zas sešlo, takže:
Laura:
Body má background v totožné barvě a při velkém rozlišení se zvětšuje směrem dolů bleděmodrý sloupec nalevo i to řádkování nahoře směrem doprava.
Jana:
Ten ceník by asi nebyl špatná věc; ovšem t.j. na zákazníkovi.
Donny:
Jak ty říkáš a i při rozlišením menším jak 1024×768 (optimalizace na přání zákazníka) je přítomen horizontální scrollbar z toho důvodu, neboť víceméně celá stránka má grafickou architektoniku, obrázky na pozadí a jejich velikost není možné měnit.
blahapet: je-li to prani zakaznika... ja jen,ze je to opravdu neprijemne, kdyz si chci precist, co je tam napsano, a musim pri tom scrollovat. Mozna bych se na to spis vykaslal a necetl to vubec-proto jsem na to upozornil.
blahapet: Já právě taky jako Donny myslela fluidní směrem dovnitř - čili bys musel zmenšit celou grafiku, ale to se ti asi nechce, viď? ;-)