Zdarec, nevíte někdo, jak vytvořit takovej ten mailer pro odesílání e-mailů přímo ze stránek a to přes server WZ? Matně si pamatuju, že tu někde (myslím v podpoře) byl návod, ale teď už tam není... Poradí někdo?
nvm, co přesně myslíš... jestli takovej ten: Doporučte nás! nebo jako celou mailovou službu nebo jen formulář...
No myslím normální odesílání e-mailů se vzkazem (např.) na můj e-mail... Bylo to tam řešený nějak přes SendFrom nebo tak nějak...
to s tím doporučováním není špatnej nápad, nevíš o tom pls něco bližšího?
to nvm, nicméně takovej kód seženeš na jakpsatweb.cz i tvorba-webu.cz ... sice to není přes wz, jak možná chceš,, ale myslim, že bohatě postačí...
No právě bych radši to přes skript WZ...
(páč mám stránky v HTML a na těch stránkách jsou návody k PHP...)
V HTML napises formular, kterej umistis na nejakou stranku. Parametry FORMu: method: get, action: nejakej_skript.php. Dejme tomu, ze tam budou dve pole: 1) INPUT name=odesilatel a 2) TEXTAREA name=text.
V souboru nejakej_skript.php bude pouzita fce mail(), ktera odesila e-maily. Parametry funkce jsou: mail($to, $subject, $message). Za ty parametry dosadis treba takto: mail("tvoje@adresa.cz","Mail ze stranek","Odesilatel: $_GET[odesilatel]\n$_GET[text]");.
nevite nekdo jak rozchodit češtinu v tom maileru me jede jen ve vlastní zprávě ale nejde mi v předmětu a ani u odesílatele
(mail("aaa@seznam.cz", "aaa: ".$HTTP_POST_VARS['predmet'], $HTTP_POST_VARS['text'], "From:".$HTTP_POST_VARS['jmeno']." <".$HTTP_POST_VARS['email'].">\n"."Content-Type: text/html; charset=windows-1250\n")
ješte jsem zapomel dodat že v tech promených je čeština správne