Menu

Mam stranku vertikalne rozdelenu na dve časti(tušim frame)prva je menu a druha je vlastne časť kide by sa mi mali zobrazovať stránky z menu ktoré si zvolím v menu, ale funguje mi to tak že keď kliknem na odkaz v menu tak sa mi otvorí ta stránka namiesto menu:(( Neviete mi pls poradiť ako to mám spraviť?ďakujem
ne a ne a nepouzivejte ramy!
odkazu dej atribut target="jmeno_ramu"

pr.
<a href="index.php" target="_self">text</a>
Do target zadas jmeno ramu (ktere definujes ve framesetu). Specialni jmena:

_self -- otevre odkaz v ramu,ze ktereho je volan
_top -- otevre odkaz na cele strance(zrusi ramy)
_blank -- otevre odkaz v novem okne (v novem okne zrusi ramy, bude tam jen ten odkazovany dokument, je to vlastne jako u _top, akorat ve vlastnim okne)
velmi pekne vám ďakujem, už to funguje:))
just-paja prečo nemam používať rámy?som iba začiatočník a ak je niečo lepšie velmi rád si nechám poradiť
Kukni na me stranky a uvidis... je to bez ramu... a je tam na to navod jak to udelat.. ;)
ramy nevhodno pouzivat z nekolika duvodu. Jednim z nich je,ze jsou proste zastarale-"vysly z mody".Driv nebylo moc moznosti,jak stranky udelat a ramy byly dobra moznost. Postupem casu se HTMl vyvijelo a dnes existuje spousta lepsich reseni.Dalsi je, ze s nim jsou jenom problemy. Zacatecnici s nimi maji hodne casto problemy.
díki som rad že sú taky ludia ktorý vedia a chcú poradiť lebo vela ludí vie a nechce...ešte jedna otazka: je nejaký rozdiel keď dám ako príponu htm alebo html?
2Chulo: není