měl bych takovy dotaz sel by my frontpage 2000 do offfice 2003 (jako nainstalovat)
Jako jsou složky My Music, My Ebooks atd tak existuje i program My Frontpage 2000? Hm o tom jsem nikdy neslyšel.
Každopádně nechápu jak to myslíš nainstalovat jednu součást jedné verze office do jiné verze office. Prostě si nainstaluj dva office, 2003 se vším co potřebuješ a z verze 2000 jen ten Frontpage. Sice jsem to nikdy nezkoušel, ale myslím, že by dva officy na jednom pc problém dělat neměly.
hh.. jako dycky.. chyba v pravopise..
myslel tim "sel by mi frontpage 2000..."
>Jako jsou složky My Music, My Ebooks atd tak existuje i program My Frontpage 2000? Hm o tom jsem nikdy neslyšel.
promin, nejak mi unikaji souvislosti... ;)
aha uz jsem to pochopil. nevsimejte si me ;)
Hej kde sa da spravit namet na web aby som to mohol tam dat v jakom programe?
Namet na weby se nachazeji v tve hlave... Pak si je musis vytvorit v nejakem programu (PSPad) a pak je publikovat na netu....
Já jako myslim že kdyz vezmu z office 2000 frontpage 2000 jestli ho jsem schopen ho nainstalovat do office 2003 kde konkrétně žádný frontpage není ! tak už chapete!
w office 2003 je frontpage..
V mojí ver zi není ! výš odpověd na otázku ?
Vysvětli slovní spojení "nainstalovat do office 2003". Mluvnicky smysl dává, o to mi nejde, ale nechápu jak to myslíš prakticky.
tomas: jo vim.. nainstaluj si samostatne office 2000 a urci si v instalaci ze chces jenom frontpage ..
tak dik just-paja máš dobrej web
a kdybych neporadil tak bych nemel, co :D
..eee.. jestli je dobrej tak maximalne vzhledem
no.. je to vec nazoru.. thread o tom, zda je ten web peknej sem tu dal nejak pred mesicem. tohle sem nepatri
Mluvíš čínsky? "ver zi" Co to je?Možná bych tam dal pomlčku, ver-zi ;-)
MartinX snad se tolik moc nestalo..