Závislosti na divu...

Mám dva divy:

<div id="page">
<div id="menu">
neco
</div>
</div>

Jestlize zvetsim obsah divu "menu", tak se mi ve FF div page prestane "natahovat" a celej div "menu" vycuhuje z cele struktury webu.

Cely prikald je na http://admin.comp-tuning.com/sablona/

Pomozte mi prosim prijit na to jak tohle vyresit.

Diky moc
to neni chyba firefoxu.. to je prave v tom ze firefox to zobrazi tak jak to ma byt.. uz to tu nekolikrat bylo a ja byl poucen ze se tomu rika box-model (asi)

..jestli chces spravne zobrazeni ve firefoxu, dej divu "page" misto height min-height a misto width min-width.
..jestli chces aby to fungovalo presne v IE i v mozille, tak musi mit div "page" vzdycky stejnou nebo vetsi vysku/sirku. chyba je v tom, ze nejaky prohlizece nepodporuji min-width, max-width, min-height a max-height

..aa jestli si to nekdo cely precetl, tak urcite zachvili pride nekdo kdo rekne ze sem tu psal celou dobu jenom kraviny.
s timhle sou problémy... nevíš ani co mi dalo, aby se mi na jedný ze stránek (http://abero.ic.cz) zobrazovala černá 2-px čára okolo celý stránky ve všech prohlížečích, když máš přesně napočítanou grafiku...... páč jak si každej počítá jinak...
pravda je, ze je s tim kolikrat hrozny prace, ale kdyz to cloveka napadne, podiva se, jestli ten problem nahodou nevyresil nekdo za nej, obcas se neco najde. Jedna se o takovou tu klasiku, jako problemy s box-modelem, vertikalni a horizontalni centrovani a dalsi veci, u kterych jsem zapoustel koreny a kvetl, nez me po dlouhych hodinach plnych vytrhanych vlasu osvitil buh...
just-paja: Ja vim ze to neni chyba ve FF. Nicmene diky za radu - min-height, ale bohuzel timto se mit to nepodarilo zatim opravit.

Vazne nekdo nevite jak konkretne na to? Me to vazne nejde vyresit..
Když nadefinuju divu page overflow: auto, tak se mi "natahne" na potrebnou velikost, ale v mem pripade (admin.comp-tuning.com/sablona/) se bohuzel neposune dolu div "paticka"..
Uz jsem to vyresil, ale rozhodne pekne prasacky...