javascript, bublina skrz rámec

Ahoj, mám následující problém:
Mám stránky kde jsou rámce a v jednom z těch rámců mám script který zařizuje že po najetí myší na text se změní style display u jednoho divu z none na nic takže div je vidět ... prostě najedu kurzorem oběví se text odjedu kurzorem zmizí .. to funguje v pohodě, ale problém je ten že potřebuju aby se ten div zobrazil uprostřed obrazovky a pomocí CSS snim můžu šoupat jen po tý stránce (tzn, jen uvnitř toho jednoho rámu) a javascriptem nevím jak to udělat .. takže budu moc vděčný pokud mi někdo poradíte
děkuji..
muzes nam ukazat ty stranky?
http://crazypoint.wz.cz/priklad
aha.. tak to neni prehrsel javascriptu, jak sem cekal.. :]
musis tomu divu nastavit
position:absolute; left:50%; top:50%
tzn. levy horni roh toho divu bude odsazen 50% do prava od leveho okraje a 50% dolu od horniho okraje prohlizece :]
aha.. to tam mas.. :[
sem si nevsim ze ten kod pokracuje jeste hodne do prava..

tak to asi nesmi bejt v ramu..
treba ten div dat do stranky kde mas definovanej frameset.. (to je jenom napad)
no právě pomocí CSS to nejde protože to ovlivňuje dění jen vevnitř v rámci, takže se to musí nějak udělat právě tim js a to právě nevím jak.. jenom dát samotnej script přímu k definici rámců nefunguje to sem zkoušel
tak to asi v ramu nejde.
jistě že to nějak de .. vždycky to nějak de .. nebo kompromisem .. takže snad někdo hodný bude znát řešení :)
kompromisem.. mozna iframe..
vzdavam to
nikdo neví? škoda škoda :(
určitě to takhle nejde... to je vcelku logický. jediná věc, kerá by mě napdala, tak dát ho do tá druhý stránky, a pak udělat to samý, ale u toho divu ještě nastavit adresu stránky... ale to nvm, jak...