Barva div Sloupce...

Prosím vás jak mám obarvit SLOUPEC který je v DIVU a chci jej obarvit až dolu na konec stránky bez ohledu na to co mám v tom sloupci....
mno nemam to ozkoušený, ale zkus divu nastavit height: 100% ... ale možná to bude chtít ještě něco :-/
Co tohle?
http://wellstyled.com/css-2col-fluid-layout.html
tak sem zkoušel těch 100% ale myslim si i z toho jak to pak vypadá tak že 100% je výška monitoru.....takže když to bude třeba 10m dolu text tak to pozadí bude jen 1 obrazovku apk to bude jako vokolí...:(
a co takhle:
_height:100%;
min-height:100%;

//hlavne me nebombardujte pripominkama proti podtrzitkovymu hacku :|
Newim co myslíš tim podtržítkem ale tak jak sem to hodil do zdrojáku tak mi to nefunguje......:(

Pls poradte mi někdo......
a co takhle ukazat co uz mas..
? jak co mam jukni na moje stránky a chci vobarvit ten div sloupec kde je menu... ale netušim jak...vždy se mi vobarví jen kousek toho slouce...:(
nerad to řikám ale trochu prasárna ta tvoje stránka :-/ v tom se šťourat nebudu.
prasárna? omg sou to moje 1 stránky.... co ti an tom přijde ajko prasárna? chtěl bych vidět tvoje 1 stránky....
"co ti na tom příjde jako prasárna?"
lol =D
jinak jestli to jsou první stránky, tak to je vpho =)

jinak jsem koukal,, a vozkusil pár věcí,,, ale jaksi mě nezbylo času ;) zitra se na to ještě podivám, pokud to někde nevyřeší (což je velice pravděpodobný) a to bez podtržítkovýho hacku.
hm.....:) tak jop jestli by ses mi an to podíval to bys byl moc hodnej:) a jestli něco vymyslíš tak mi dej vědět na mejl vyp.ondra@seznam.cz nebo mi na stránky napiš do GuestBooku...Já zejtra jedu na hory...takže se na to moc nekouknu ale až přijedu tak to chci nějak udělat.... ale fakt newim co ti an tom příjde prasárenckýho a tak hnusnýho viděl jsem i horší...
takhle nejak vypada tvoje menu:

<div style="position: absolute; width: 218px; top: 120px; left: 50px">
<table border="0" cellpadding="0" width="214px">
<tr><td>  <b>menu</b></td></tr>

<tr><td><a href="index.html"></a>
</td></tr>
<tr><td><a href="guestbook.html"></a>
</td></tr>
<tr><td><a href="bazar.html"></a>
</td></tr>
<tr><td><a href="diskuse.html"></a>
</td></tr>
<tr><td><a href="recenze.html">odkaz</a>
</td></tr>
<tr><td><a href="clanky.html">odkaz</a>
</td></tr>
<tr><td><a href="odkazy.html">odkaz</a>
</td></tr>
<tr><td><a href="Real.html">odkaz</a>
</td></tr>
<tr><td><a href="Galerie.html">odkaz</a>
</td></tr>
</td></tr>
</table>

->souhrn:
ten div nemáš uzavřenej..

s pozadim:
<div style="position:absolute; width:218px; top:120px; left:50px; background:#000000;">
mjo.. a nevim, jak to pochopil prohlizec, ale ja sem tohle nepochopil:

<table border="0" px" width="160px" height="60px">
Jasný....Dík...ale s tim divem ten tam byl uzavřenej pod tim počítadlem je tam nádherně vidět</div>jen tam bylo navíc <div> nad tim počítdlem páč když tam to <div> nad tim počítadlem neni tak se mi rozhodí celá ta pravá strana....

<div style="position:absolute; width:218px; top:120px; left:50px; background:#000000;">

- tuto jsem zkoušel jako 1 variantu ale to mi nevobarví sloupec až na konec to mi vobarví pozadí pod meníčkem a při nejlepším i pod počítadlem:(
mno.. zkus tomu divu nad pocitadlem pridat okraj

<div style="border:1px solid #000000; ">
mozna ti to neco rekne.. ;)
hm moc mi toho nežeklo páč sem to už předělal že sem ho ukončil...ale to je jedno ted potřebuju vědět jak to celí vobarvit.....lidi pls help...(pompc)