OHODNOTENIE

Mohli by ste mi ohodnotit stránku www.mafiani.xf.cz ? Viem ze po grafickej stranke to bohvieco neni ,ale s tym si neviem dat rady...Diky
obávám se že na konkurenta santino-corleone.wz.cz (nebo jak se to píše) zdaleka nemáš.
No ja viem ze to nieje na 100% lebo tu stranku som zacal robit pred dvoma dnami ....! A tato stranka santino-corleone.wz.cz,neexistuje .Nevies presny nazov ?RAd by som si ju pozrel...
http://www.santino-corleone.com/
;)
Just-paja ----to je oficialna stranka ku ktorej sa rovnat asi nikdy nebude¨m a nie len ja ----!
co myslis tim oficialna?
delal ji taky jenom clovek..
just-paja ----no jasne ze clovek ,ale PROFESIONAL !
:) ..třeba by se mu hodil redaktor..
MAFIAN: jj, klidne se mu ozvi, redaktor se mu urcite hodit bude. Co myslíš pod označním 'profesionál'?
donny: podle mě ho ohodnotil buď podle zpracování webu a nebo podle toho že má vlastní doménu..
2 MAFIAN: nevim, jak na tom je, ale pokud vim, tak dle jeho dotazů bych řekl, že je na podobné úrovni jako zde mnoho znás, takže bych řekl, že žádní profesionálové =) (pokud jsem někoho urazil, tak se omlouvám).. jinak to že má vlastní doménu, nemusí být známkou profesionality, navíc ten web, byl ještě nedávno zde, na wz...
btw profesionalni web se vetsinou lisi od tech neprofesionalnich mj. tim, ze vydelava penize...
No díky za rady ,ale nikto z vás mi neporadil ze co mam na stranke zmenit a ci sa VAM vobec paci ?! To by som chtel vedet ...:)))
Prosim hodnodte aj obsahovo ...
No este sa na nej pracuje :)
Hodnoceni:
1) template. Kod je tedy nepuvodni, ale to by tak nevadilo. Vadi vsak, ze to neni nijak dodelane a jsou tam viditelne chyby.
2) Sestavenych par obrazku, co maji asi tvorit dohromady neco jako 'menu'. hmm, takze: nehezke, nerozmyslene, neprehledne atd.
3) Nesourodost celeho webu. Jednotlive stranky nijak nevypovidaji o tom, ze maji neco spolecneho. U clanku jsou jakasi zajimava pozadi, ktera se akorat dlouho nacitaji. Text hraje vsemi barvami, coz je neco naprosto nechutneho.
4) vyskakovaci okna u clanku (ve kterych neni zadna navigace, mimochodem), pouziti spatne citelneho patkoveho pisma na vsech strankach

Celkem 1/20 za snahu.

BTW: tobe se to libi?
Ahoj. Jsem rád, že si myslíš, že jsem profesionál, ale já se za něj nepovažuju. : ) Přece jenom nedělám to za peníze.

Hodnocení:
1) Chybí ti tam doctype, měl by ses snažit tvořit stránky validní.
2) Menu by mělo být na každé stránce. A mohl bys vymyslet nějaké lepší, textové. Orázkové menu, je podle mě (když není úplně nejvíc nejkrásnější) zbytečné.
3) jako písmo bych doporučoval třeba Arial, je to lepší, než to implicitní.
4) celý by to chtělo nějak sladit, uspořádat dát tomu jednotnou formu. Vybrat vhodné barvy, udělat menu, vytvořit nějaký layout.

K obsahu:
1) "Na tejto stránke sa dozviete všetky informácie z oblasti mafie"
No, nemyslím, že bys tolik informací dokázal nashromáždit.
2) Na úvodní stránce v tom menu máš VINCENT MANGAN. Správně to je ale Vincent Mangano. To vím na 100 %.

Celkově máš mé sympatie za to téma. Další bod ti přidávám za snahu, takže 2/20

A jestli bys měl zájem, tak redaktora bych fakt potřeboval. Já dělám web ale výhradně o italské mafii v USA. Takže jestli bys chtěl, tak se mi ozvi.

Santino Corleone
Santino Carleone :

Ahoj .Trochu som na tej stranke popracoval ale zajtra -pozajtra ... to bude stale lepsie ... Skus pozriet teraz ako to vypada z desingom .DAl som do toho cervenu farbu a je to usporiadane .
A o tom Vincent Mangana -Viem ze to nieje Mangan zistil som to ale zabudol som to opravit :-)
O tem redaktorovi sa ti ozvem ,ked dokoncim stranku .Je s tym dost prace ...
MAFIAN:
Doporučit ti můžu www.crimelibrary.com, www.americanmafia.com. Ty jsou asi nejlepší. Něco najdeš taky na www.rotten.com
Na českým internetu toho moc nenajdeš. Snad www.lamafia.cz ale nevěř všemu, co se tam píše. Taky se to tam za posledních pár let vůbec nezměnilo.
A mám ještě dotaz. Jak tam máš ty zbraně, nemáš o nich nějaké bližší informace? Myslím označení, kde se to vyrábí a tak.
panove, co takhle si vymenit maily?
donny - ked ta to tak moc trapi,ze si tu piseme ...tak nas necitaj !
Santino Corleone- no jasne na "lamafia"som bol ...
K tým zbraniam .Vies co tam mam sekciu Mafianske Zoznam y,je tam napisany aj zbrojny preukaz kde su typy ich zbrani.Ja som nazvy vlozil do google a ono mi ich vyhladalo skoro vsetky.Nieje problem zistit typ zbrane ...
NA co to potrebujes ?
krásná tlačítka... to si dělal v malování? malinko rozhoznej design v Mozille, pod IE sem to nezkoušel,... to počítadlo se tam opravdu náramně hodí... ikonka na mail je též moc pěkná, proč má mafiachat najednou jiné tlačítko? nějakej padding by se tam docela hodil (na hlavní text),opravdu moc efektní, když na další stránce je uplně jiný pozadí a poslední věc: proč si nedotáh ty zaoblený rohy? vždyť maj jinou barvu pozadí! a uplně poslední věc: ta purpurová se čte náramně!
Ijáček - ahoj tlačítka som robil v programu ktory som stiahol na stahuj.cz .
To pozadie .Viem ze sa tam nehodi chcel som ho zmenit vcera .Len sok nejak nemal cas zmenim ho dnes ...
Dik za komentar :-)
mafian : si slovak zijuci v cechach ? ak nie tak preco pises aj slovensky aj cesky sa uvedom ked som raz slovak tak pisem po slovensky IMHO (niezeby sa mi cestina nepacila ale v kombinacii so slovencinou je to cudne) K stranke asi len tolko ze aj moje zaciatky vyzerali podobne ale za pomoci tohoto fora a + jakpsatweb.cz sa da celkom slusne naucit tworba peknych stranok...validnych atd....skus pouzit photoshop alebo inny graficky soft + ccs layout a bude to krasa moj nazor
fogy- tak po 1.Či píšem česky alebo slovensky je moja osobná vec.
Na to som sa nepítal...

2.Pozrel som si tvoju stránku a obsahovo tam skoro nič nieje
narozdiel od mojej ,kde pridávam informácie pravidelne.
Takže tam samozrejme musím mať aj veľa tlačítok.
Takže stránka nemože 100%vypadať po desyngovej stránke.
Hlavné je ,že tam je dosť pútavých informácíí.
hitmanko:

Design downloaded from FreeWebTemplates.com
Free web design, web templates, web layouts, and website resources!
Need professional templates visit 4Templates.com

..mno.. co říct.. když už něco stáhneš, tak stáhni něco pěknýho ;)