Otevření wordovského dokumentu.

Na webu mám odkaz na wordovský dokument, který se načítá do nového okna. Když si ho zobrazím, pak přepíšu dokument (soubor .doc) aktuální verzí a dám znova přes odkaz načíst, vždy se načte stará verze. Nepomáhá refresh ani vymazání cache. Jediné co pomůže, je nastavit datum na zítřek, ale to je poněkud krkolomné řešení. Takže otázka zní, je možné tohle nějak elegantně vyřešit, konkrétně mluvím o IE, nevím, jestli stejný nedostatek má i Firefox.
Nemyslím si, že tento dotaz má vztah k HTML.

Když si otevřeš dokument z webu, třeba wordovský soubor, on se stáhne na tvůj lokální počítač do nějaké temp složky. Když dáš uložit, uloží se změny opět do té temp složky. Na webu zůstane původní verze. Pokud ji chceš změnit, musíš nový dokument (ten z té temp složky!) nahrát na web. Buď přes ftp nebo php sriptem (upload).
Zeptám se jinak, kam si IE ukládá načtený wordovský, excelovský soubory? Jde o to, že když vymažu Temporary Internet Files, tak si IE pořád pamatuje posledně načtený verze.
A co tak skusit hledani ve win?
Obávám se, že IE si ten soubor přejmenuje a dá tomu nějaký nesmyslný řetězec. Ale zkusím to aspoň podle přílohy, případně velikosti.
Pokud máš WinNT nebo WinXP, může to být uložený na víc místech najednou. Taky doporučuju mrknout na ty adresáře přes DOS. Třeba Volkov Commanerem nebo tak...
Taky nezapomeň, že to musíš mazat, když je IE vypnutej.
Jinak refresh stránky v IE proveď pomocí Ctrl+F5, to se natáhne rovnou ze serveru - je to mnohem pohodlnější a rychlejší než pořád mazat Tempy...