Nevíte někdo, čím to může být, že se mi v toplistu nepočítají návštěvy, tak maximálně 2x denně ode mě, jinak nic..., nefunguje ten ukazatel online..., a do celkem se mi přičítají nějaké přemrštěné hodnoty. Vím 100%, že se tu denně pár lidí objeví, jenže ve statistice toplistu ne. Nevíte někdo co s tím je?
Jo to děkuju, tebe to naopak započetlo 2x najednou, ovšem těch pár adres od rána vůbec:(
Zapocitava ti to normalne... podle me si chces zvysit navstevnost...
Jo a mimochodem validni mas jen "uvod" a "kecy" na ostatnich sou chyby...
A na strance :http://daneel.wz.cz/index.php?kam=poezie/zadna dokonce celych 40! Tak nevim proc tam mas ikonku validity...
mě to dvakrat zapocitat nemohlo, protoze jsem na tvych strankach nebyl.
Jo sorry, započítává to dobře, jen nevím proč až teď. Validitu jsem začal po dlouhé době spravovat až včera a sice jak je zvykem v našich zeměpisných rozměrech zleva doprava. A ta ikonka mi slouží právě k tomu. Na návštěvnost s*, mě šlo jen o to že těm číslům nevěřím ani cifru. Asi si napíšu něco svýho.
Nebo si zkontroluj, jestli ti to neukazuje jen obsah cache.
Nee, cache mažu a zapínám ji jen když je třeba.
"Na návštěvnost s*".. tak proc tam mas pocitadlo a chces vedet proc "jakoue" nefunguje...
Proc delas stranky, kdyz ti nejde o navstevnost? To je, jak kdybys kreslil a vystavoval obrazy, a nechtel, aby je nekdo videl...
to mi připomíná.. byl ste někdo na Saudkovi?
2donny:Neříkám, že mi nejde o návštěvnost, jen mě naštvalo, že si prý chci jen zvýšit návštěvnost, kdyby tomu tak bylo, mohl bych tu rozjet "kampaň" typu Pozor, podívejte se na tuhle stránku, ...
Ne nedívejte se tam, opravdu to za to nestojí!
daneel:
1) chapu to, ale vypada to tak.
2) toplist nema svoje forum?