NoVýM UžIvAteLůM

...chtěl bych pozvat nové uživatele, kteří ještě moc tvobu webu neovládají na mé jednoduché a skromné stránky, kde najdou polopatistické rady o tvorbě webu (v případě problému icq,diskuze,e-mail na stránkách...) www.webmaker.euweb.cz
ajajaj,,, nerad ti to řikám, ale šlápls vedle, nemyslím, že ty bys měl být ten, kdo má především zkušenosti na to psát web o webu, a nemyslím si, že ty budeš ten, kdo přinese něco nového a užitečného, ba naopak.

k obsahu stránek:
1) stránky mě nepříjdou příliš polopatistické,,, alespoň ne tak, jako jiné.
2) máš tam mrtě chyb -> ať už takové, že tam píšeš kódy, které jsou nevalidní, atd. je toho hrozně moc a proboha, javascript není java! jak vůbec můžež dělat web o webu a js, když napíšeš do menu javascript!
3) už jenom úroveň tvých stránek svědčí o tom, že to nenji dobrej nápad.
4) že se uživatel neobejde bez rámů, pokud si chce uštřit práci?! takovej kec... fuj, dělá se mi zle.

... atd. je toho hrozně moc,,,... =/

je to asi hodně tvrdý, já vim.
souhlasím a v plném znění podepisuju, polopatické informace by měl nabízet někdo, kdo to "umí" mnohem líp, než ti kteří to budou číst, jinak napíše jen to co sám umí ...
S těma rámama se to teda fakt povedlo.
Podle toho, co tam píšeš to vypadá, že tě někdy před 15 lety uvedli do hybernace, dneska probudili a tys hned začal psát nesmysly, který si pamatuješ ze svý doby.
o.k. o.k. něco na tom bude - nejsem ten co jenom sedí u monitoru, tak zkušenosti moc nemám, ale sám vím jak se mi těžce hledali ty nejprimitivnější věci hlavně o html, když jsem začínal (není to tak dávno) tak jsem hodně rychle nahromadil nějaký info a honem s tím na net, s tím že do budoucna to dovedu k dokonalosti. Nemůžu vám mít za zlé, co jste psali - nakonec přivolal jsem si to sám, a nezbývá mi než se polepšit.....co dodat.
Jakuma:
Dělat web o HTML není jednoduché, vím to dokonce z vlastní zkušenosti ;-). Pár připomínek:

- element <backgorund> neexistuje
- <code> vyznačuje část počítačového kódu, ne neproporcionální písmo
- element <bgcolor> neexistuje

Nevím, jestli z toho někdo něco pochopí, třeba ano, ale už jsi zahlédl www.jakpsatweb.cz?
heh.. ale musíte uznat, že má pěknou favicon.. ;)
ještě že já mam blízko k tomu javascriptu -> někde máš napsanej languague, někde ne, ale NIKDE nemáš atribut type, kerej je na rozdíl od languague povinej.

2 Timy: do tohodle ses neměl pouštět,... pač asi nikdy nevyjmenujem všechno ;-)

2 just paja: =D
že ještě nemám co dělat
tag <th> = zvýraznění :D lol... to se ti povedlo.. =) a pak že to píšeš polopaticky... =)
ještě jedno rýpnutí :) tam dole je napsátno "design by Jakuma"... nevim proč, ale zdá se mi to nějaká divný =D
seznam neni trideny a netrideny, ale cislovany a odrazkovy. Meta neni tag pro prohlizece, font neni text. Nechapu tvoji logiku pouzivani nadpisu. BTW. odstavce se neuzaviraji do kontejneru <h2></h2> atd.
donny:
<ul></ul> - Unordered list
<ol></ol> - Ordered list

..takhle to bylo kdysi v nejaky knizce..
2just-paja: fish taky neni jenom ryba, ale i kun*a. Da se to prelozit jako "trideny" a "netrideny", ale neodpovida to pravemu vyznamu Trideny seznam narozdil od cislovaneho musi splnovat ponekud prisnejsi podminky. Ja vim, je to jenom slovickareni. Něco jako "máme tři alternativy", "trvalo to patnáct vteřin" nebo "stojí to řádově dvěstě padesát korun"...
donny:
>fish
aha :))

>ol,ul
beru na vedomi..
donny:
<ol type="A"> a už není číslovaný :-). Tříděný a netříděný je podle mě správnější.
timy: ale zase je to písmenkovaný seznam.. ;) to je taky číslovaný akorát sou tam místo čísel písmenka.
Timy: trideny nebo netrideny charakterizuje seznam po obsahove strance. Element OL, resp. UL charakterizuje pouze styl oznacovani jednotlivych bodu. Nema to nic spolecnyho s tim, zda je seznam trideny nebo ne. Do UL taky muzu napsat trideny seznam a bude to spravne, stejne jako pokud napisu do OL netrideny.
že to řešíte.. co z toho?
nic :o)
takže ztráta času.. ;)
donny:
>Element OL, resp. UL charakterizuje pouze styl oznacovani jednotlivych bodu.
To už zavání vzhledem, se kterým nemají HTML značky vůbec nic společného.

just-paja:
mě to třeba baví ;-)
Setříděný seznam nemusí být setříděný, ale jeho hlavní charakteristikou je, že každá položka má jiné označení. Netříděný seznam, naproti tomu, má všechny položky označeny stejně. Každý druh seznamu se hodí na něco jiného, obvyklejší je netříděný, tříděný se používá jen u různých instruktáží, číslování úloh, kapitol apod.
ja sem takovy mirumilovny clovek... kazdeho se musim zastat... :-) No jo no... nebudu si nic nalhavat, z jeho webu bych se neucil, ale na druhou stranu: snazi se... ja bych mu tu snahu nebral... treba jednou (az se to nauci) predezenej jpw... no dobre no... kecam blbosti... :D je mi ho líto... uprimne...
Timy: nezavani. S Nipalem se naprosto shodnu, akorat mi slo o to slovickareni ;) ze "trideny, netrideny" je akorat nespravne prelozene "ordered, unordered". Nemam, co k tomu dodat.
Pomocí čeho děláte webovky?