Reklama wz

Hele, mrkněte se, prosím na moje stránky (http://www.vydelek.xf.cz) a napište, zda-li se Vám tam někde (správně by měla dole) zobrazuje reklama wz. Mě se tam totiž nezobrazuje. Když se vám taky nezobrazí, poradí mi někdo jak jí tam dát? (že by se mi tam někde hádal kód...?) Díky
tak nějak sem se začet do obsahu... jaký s tim máte zkušenosti? jelikož prosurfuju několik hodin denně, tak by se mi takovej výdělek hodil :)
30$ X 25 je tušim 750kč... takže když budu surfovat 2 hodiny denně, tak budu mít měsíčně okolo 500 :) to je dobrý :)
ale jaký s tim máte zkušenosti? já si tim nejsem moc jistej, takže nevim =/
No, někdo na to říká, že to je špatný a nefunguje to, někdo, že je to funkční a že posílaj... Já sem se zatím k 30USD ještě nedostal (po výmazu HDD, jsem se ještě nedokopal k znovunainstalování prográmku), takže ti ani nepovím...:-)

Ale to je vedlejší, já chtěl poradit, proč mi tam nejede ta REKLAMA!
Myslim ze vydelavani pomoci "automaticky vyskakovacich" oken je trochu out. Ja je vubec nedovolim otevrit a myslim ze nejsem sam... Jinak reklamu si musis v administraci nastavit kam chces aby se zobrazovala. Ja sem ji priradil do souboru "reklama.php" ktery pak "includuju" tam kam ji "chci" mit...
No v administraci mám nastavené otevírání reklamy na dolní pozici, ale ani když je tam nahraju znova (dokonce i s ručně vloženým kódem na reklamu) tak se mi tam reklama neobjeví!

P.S.: na velké vydělávání to opravdu není, ale jako reklamní kampaň to je lepší než leckterý bannerový systém...
Tak si vytvor prazdny soubor "reklama.php" pak v administaci/nastaveni/vkladani reklamy nastav "nahore na vsech strankach" a relativni cestu k tomu souboru "reklama.php" a po ulozeni nastaveni by se ti mel kod automaticky nahrat do tohoto souboru. Samozdrejme ho musis mit nahrany na servru. Pak si muzes tento soubor includovat tan kam chces. Treba i naspod stranky. Jestli nevis jak tak takhle (podle toho kde mas ten soubor):
<?php
include'reklama.php';
?>
Pokud se tam ten kod nenahraje skus ho znova nahrat pomoci FTP a mel by tam naskocit...
jinak k tý reklamě, já to dělám ještě jinak ->
mám reklama1.php a reklama.php .. zobrazování mam nastaveno do reklama1.php -> pak tu reklamu zkopíruju do reklama.php a tu pak includuju.... výhody? především to, že se dá upravit a nikdy se nepřepíše... takže se dá takhle upravit pro validní HTML... atd. =)

2 Rellik: ano, to je pravda, měl jsem na stránkách včelu... a je to naho*.. po dvou tejndech sem ji smazal, už jenom proto, že to ruší mnohem víc, než banner zobrazovanej na každý stránce nahoře. teď už sice IE nepoužívám, takže mi to je jedno,, ale i tak. pop-up je humus a nemá to na stránce co dělat.

2 Tom: já to zkusim :)
reklama.php mi teda moc nepomohlo - teda vůbec - udělal jsem to přesně, jak jsi napsal ale zase NIC!
tak nic vic me nenapada... ja to tak delam a nemam s tim nejmensi problem...
mě se totiž nenahraje ten kód ani do toho reklama.php (a to i když jsem ho po několikátý zkoušel znovu nahrávat...)

Tak SAKRA, KDE je zakopanej pes?
no jo . ta mas stranky v html ze? musi byt v PHP jinak ti ten kod s tim include nepujde... ono teoreticky staci abys zmenil priponu t html na php a poupravil odkazy. nebo jen tu prvni uloz jako. index.php a ostatni nech tak... skus to... a ta reklama se ti do toho souboru nahrala? jestli jo tak jen prekopiruj ten kod reklamy a mas to... :)
do php se mi to vážně předělávat nechce...:-(
tak pak jedině přes iframe.. ale přepsat přípony a odkazy dá dohromady menší práci než to všechno dělat přes html.. do php to přepiš. dřív nebo pozdějc to stejně uděláš.
Tak jsem změnil na index.php (mrkněte pls, jestli to nijak neblbne) - a dal jsem reklamu na reklama.php a dolů jsem dal to
<?php
include'reklama.php';
?>
a stejně nic! Co s tím?
include("reklama.php");
to je jedno jak to je... (podle uvozovek) a ten soubor "reklama.php" mas hned u toho souboru index.php nebo v nejake slozce? pokud ho mas ve slozce tak musis napsat i tu cestu... napr: include'slozka/reklama.php';

a ten kod reklamy je v tom souboru?
Hele, zkuste někdo prosím (kdo máte reklamu na všech stránkách dole), nahrát na wz prázdnou .html stránku, jestli vám to tam tu reklamu dá. Díky
já bych měl jeden dotaz mimo-topic: u loginu u SPEDIA ... je podmínka že mi musí bejt 14 a víc. to je vpho. ale bohužel tam už nemaj můj rok narození ve výběru.. =/ tak zapíšu ten nejbližší...
že se vůbec snažim.. ta SPEDIA to je hrozná svině... nejen že to funguje jenom na IE,,, ale člověk ještě musí surfovat po jejich stránkách.. mohs to tam rovnou uvýst. =(
Marcus: tenhle zpusob privydelku znam moc dobre. Pred lety me to stalo mnoho casu a nic. Osobne neznam nikoho, kdo by si tim vydelal jedinou korunu. Svete div se, kdyz nemas podepsanou zadnou smlouvu atd.
No, když jsem to naposledy používal (bude to už třičtvrtě či rok zpátky), tak se mohlo v pohodě surfovat úplně kdekoliv... Asi se na to juknu (abych neměl na stránkách něco, co nefunguje). A když sem to používal, tak jsem ještě měl IE, takže jak to je s kompatibilitou taky věru nevím (takže sem to tam nemohl uvýst:)) Ale díky za podnět, mrknu se na to.
2 donny: jednou založim opravdu takovej obchod se zobrazováním bannerů, kerej bude korektní a bude dávat prachy lidem i mně =)
2 Marcus Flintus: jéé já mám rád pohádky, povídej....:o))
tom : me se to zda spis jak sci-fi ;)
pohádka, sci-fi, utopie...