hele.. tak ja jeste jednou votravuju.. co rikate na tohle?
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
http://testing-testing.xf.cz/fjv/
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kromě toho, že tam nic neni..
Odsadit text obsahu. A sirka menu nenavazuje na hlavicku je asi o 1px doprava.. Jinak je to mozna dost uzke, ale zalezi na obsahu co tam bude. Na texty to staci...
souhlas s Rellikem.
jinak na můj vkus moc úzké menu.
ještě bych to trošku tou zelenou podbarvil.
noo tou zelenou.. :D prostě tou barvou =) jenom to okolí, pač je to mooc bílý.
mno.. poupravil sem to podle vasich prani.. snad to nemelo zadne vedlejsi ucinky.. :)
MF: ta barva mela bejt podobna skolni tabuli.. ! ..;)
heezky.. teď je to mnohem lepší :) jenom jedna věc, jak ti začíná ten pruh s tim "uživatel nepřihlášen" tak ten je o px posunutej, jak řikal Rellik
jinak to menu, jak sem řikal :)
jinak se mi to líbí,, nenji to moc přeplácaný a tak.. prostě good.
když jsem najel na menu, čekal jsem nějak podvědomě, že se aktivní(hover) položka podbarví, tak mě docela zarazilo, když se jen změnila barva textu... možná síla zvyku?
ale kuš.. pozadí se mění skoro pod každym odkazem v skoro každym menu na skoro každym webu.. říkej tomu výjimečnost..
jj, ale chybi mi ta na-prvni-pohled-viditelna jistota, ze na to lze opravdu kliknout a neco to udela...
donny kdes na to prisel.
pride mi naopak to menu dobry takhle... i barevne. Jinak neni co hodnotit kdyz neni obsah. Btw ten nakladak je urizlej v logu, to se me nelibi
^nakashi: je to jen muj osobni subjektivni pocit...
hmm.. no.. a urizlej zustane.. ;) precejenom jejich vzdalenost ma bejt 500 metru, ..uz takhle je to malo.
;)