Potrebuji pomoct kdyz vytvorim stranku v microsoft publisher tak nevim jak ji mam ulozit a jak ji dat na internet. Predem dik za odpoved
predem upozornuji ze neodpovim na otazku...
chtel bych ti zdelit, ze ti moc odpovedi asi neprijde(podle me) protoze vetsinou se pouziva nejakej ten textovej editor se syntaxi... a vlastnorucne se kod pise... - ale radil bych ti (je to vubec v ?html? s toho kodu sem to moc nepoznal - co tam vsechno je napsany.....) ze lepsi je fakt se naucit html a css... a krasne si to napis - je to (podle me) lepsi pocit kdyz to napises a ne jako kdyz si napises text vlozis obrazek a hotovo.... :-) tak snad me to tet vsichni neskritizujete :-|
heh, tak sem tu stranku otevrel a docela sem se zdesil kdyz sem zjistil jak malo informaci se da ulozit do 70kb :)
1 odstavec textu a je z toho 70kb dat. jeste ze obrazky nefungujou, to by toho bylo o hodne vic
ale k problemu:
1) o nabidce "Soubor" jsi slysel? co prikaz "Ulozit"
2) bud si nastavis "Misto v siti" (to najdes v "Tento pocitac") a pak muzes pouzivat prikaz "Publikovat" primo z Publisheru. nebo se naucis zachazet s FTP, viz. http://www.webzdarma.cz/navod/ftp/
Tywe!Tak takovej kód jsem ještě v životě neviděl...
Zlatá Blueoda...Sice tam napíše pár blbostí, ale takovejdle román...
jj, jednou jsme tady zkouseli, ktery generator vyflusne nesilenejsi kod a MS Publisher byl horkej favorit.:D(taky neni divu, kdyz na tohle vyplitval celejch 1379 radku haluz-kodu...) bohuzel si nepamutuji vysledky:(
nejlépe ji vytvoříš tak, že Microsoft Publisher zavřeš a pokud je to možné tak radši (pro sichr) odinstaluješ, spustíš prohlížeč netu - pokud máš IE tak si nejprve stáhneš FireFox nebo Operu. pak si spustíš normální prohlížeč (vše kromě IE), najedeš na pspad.com a stáhneš si pspad. pak najedeš třeba na firstpage.wz.cz - kde najdeš informace okolo webu takové, jaké jsou vhodné. ... jako doplněk použiješ jakpsatweb.cz (který se zabývá úplně vším a proto amatér často neví co je dobrý). toť vše!
Lidi zlaty!Ja mam asi vydiny!Co todle je za program kdyz to udela takovou celkem hezkou stranku (kdyby fungovaly ty obrazky....) ale ten KÓD no to je sila....
Já taky mám asi vydiny když vydím to co vydím...
Muj pravopis?jak to myslis?
ještě se ptej jak to myslí...
pokud jsi teda ještě na prvním stupni základky, tak by se ti měl Tom omluvit, pak by to od něj nebylo hezké ;-)
ježyč marjá nemúšete taki bsát trožků zpysovnje..
Ja som chcel na začiatku tiež vytvárať stránky v Publisheri.Potom som objavil Front Page.Nainštaloval som si ho a je ovela lepší ako Publisher.Skus si ho pozháňať a uvidíš aj ty že je lepší.
ne! proboha ne! to už je moc, když ty někdo řekne že přešel z Publisheru na FrontPage a že je mnohem lepší. to už je moc.
a proc? FP je opravdu mnohem lepsi. staci jen porovnat vygenerovane kody a musi ti to bejt jasny.
ale ani tak bych FP nedoporucoval na tvorbu stranek, pac se naucis stejny h*vno jako u Publisheru.
naucte se zkratka psat stranky samy. neni to tak tezky jak to vypada...
-----------------
jakpsatweb.cz
spook: mluvis jen k zenam?
ne, ale na moji gramatiku si budete meset nejspiz zvyknout, pac s hledanim chyb mam fakt problemy [ jsem dvojtej, uredne potvrzenej dys:( ]. ale snazim se to eliminovat;)
proč někomu doporučovat jen "menší" zlo?
ja jsem FP nedoporucoval. jen jsem podotknul, ze FP generuje lepsi kod nez Publisher - coz je pravda
to nevim, pač jsem ani s jednim nikdy nepracoval. mě stačilo vidět výsledný kód (zatim jenom FP). mlčim.
sice nejsem zadnej profik, ted teda delam stranky ve flashi, ale tohle je fakt hruza