OHODNOTENIE STRANKY

NO AKO?
a co na tom chces hodnotit? tu sablonu z dreamweaveru? nebo ten skoro nulovej obsah?
nie ty pako ten design a flash-e buttons ale to ty nemozes chapat prepac
pre fx: ty mas tiez peknu stranku.... skoro nic...
ozaj a ta tvoja stranka je k comu na biely monitor sa mozem pozerat aj u starkej
a co mate proti Dremweavrovej sablone?
Zvuky při přejetí myší přes tlačítko menu? :O Bože.
tak chodte na niake flashove riadne designove stranky a tie maju vsetky zvuky
Pokud nemusím (je tam informace nebo něco co jinde není) tak na takové stránky nechodím.
>> Autor: sisiak (stvrtaa.wz.cz)
>> Datum: 31. 03. 2006 10:58
>>
>> pre fx: ty mas tiez peknu stranku.... skoro nic...

ja si ji ale taky nenechavam hodnotit
sisiak:
ve flashi se delaji animace, prezentace, blbosti, .. . NE WEBOVE STRNANKY.

The River:
:: Navrh a tvorba atraktivnych web stranok ::
..to si delas srandu, ze kdyz si udelal tohle, tak myslis, ze budes delat web pro klienty? krom toho je to šablona, takže asi nápis : : design by Theriver : : : : All Right reserved : : neni na miste.

jinak.. ta šablona z dreamweaveru je docela pěkná.. ;) .. akorát tabulka
tvorba webových stránek? seš vedle.
The River:
- nerozumiem co mate s tymi sablonami (je jedno ci si vytvorite index a dalej kopirujete alebo si ulachcite pracu so sablonou)
- vse co je na stranke (vratane flash , button, sablony, dizajnu ) je aj tak vlastna praca ziadna praca dreamweaveru....
....chlapci vy nikdy nedosiahnete nic to by ste sa museli prudko defektovat ....lebo ste obycajne usomrane k....
lol
Flashové menu se nedoporučuje používat kvůli SEO (jestli vis ctj ^^)
pouzivani sablon pro "webove studio" LoL
a jestli je to sablona (jak to podle kodu vypada) tak si tam nedavej to design by....
a tech : tam mas jak na*rano
a omg mas velky rozdil jestli pouzijes sablonu nebo si to udelas sam

a btw ten zvuk na tlacitka je silene vlezly
vsbcs.wz.cz: THX
Je pěkný ten běhající obdélníček :-) Jinak stránky nic - moc, sem tam to pípne. Měl by si tam dát víc obsahu. Třeba obrázky, nebo nějaký návvhy
Myšlenka dobrá, ale hodně špatně zpracovaná.

Právě to, že je stránka pokaždé udělaná jinak , to je naní to zajímavé a ne zkopirované šablony.

Toť můj názor
chcel by som sa vratiti k tym sablonam:

neviem ci viete aku sablonu sme mali namysli:
v Dreamweavri si vytvorite nacisto navrh stranky a ten pouzijete na vsetkych strankach, takze ja neviem co je na tom zle?

potom nemusite furt pojednom vsetky stranky po jednom aktualizovat a je to prehladnejsie a neviem preco by to malo byt blbe?
Ja si to myslim tiez. Pre moj web som si teiz pomohol sablonou ale sablony stahujem len kôli tlacitkam obrazkam a ma to vyhodu ze ten kto nevie robit stranky teke aby sa v kazdom prehliadaci zobrazovali rovnako tak pouzije sablonu.

PS: "Sablon mam doma plny vagon" :-D
no vidis
a tie dute hlavy si myslia nieco ine, alebo nevedia o ake sablony sa jedna...
Já myslím, že všichni chápou co je to šablona a k čemu slouží. Jde spíš ale o to, který zákazník bude stát o stránky, na kterých použijete nějakou CIZÍ šablonu, tedy třeba někde staženou nebo z Dreamwaveru. Každý chce mít své stránky originální, né s nějakou staženou šablonou a tím pádem stránky stejně vypadající jako všechny ostatní, u kterých autor taky použil tu samou šablonu.
Na osobních stránkách, nekomerčních apod. bych to chápala, ale na stránkách nabízejících design? To je značí, že ten člověk neumí vytvořit vlastní design a tudíž nevytvoří ani žádný pro mě a tím u mě jako tvůrce stránky okamžitě skončí.
Už je to jasný?
Nejvic mi tam vadej ty ZVUKY. Ty si davej do pocitacovych her, ale ne do internetovych stranek!
mě spíš vadí to, že MR. webdesigner očividně není schopen takový jednoduchý "design" udělat sám pomocí CSS
Kdyby alespon smazal ty komentare, ktery ho prozradily pet minut po napsani dotazu.