Redesign.... :)

Udelal sem novy design na strankach firstpage.wz.cz co na to rikate? Dale kdyby chtel nekdo prispet neco do obsahove casti, tak me kontaktujte na mejl. :)
to se děláš srandu?
chybí ti tam grafika a css soubor.
ja to jeste doladuju... tak si to mozna chytl akorat v prenosu dat... :)
Ted je to docela dobry :roll:
tamten se mi zdal lepsi..
tohle je moc sedo-bily..
>Just-paja Tamten zase byl "moc sedo-zluty" :)
ale ty nemeli RGB ve stejnem pomeru.
teda ten nemel :)) (vyhul)
Ja newim. Me se vic libi tenhle nez ten predchozi.
Předchozí jsem neviděl, ale tenhle vypadá dobře... jen tři připomínky:

1) ikonky pod menu mi do toho nesedí, hlavně tu o validitě bych vyměnil za takovou tu menší variantu

2) podkategorie v menu má v opeře celkem dost velký levý padding... stačilo by míň

3) screeny teď mají bílý rohy

Jsou to drobnosti, ale jsou jen tři, pozitiv je mnohonásobně víc :-)
mno abych řekl, design jako pro stránku je nádhernej, ale pro ty účely se mi líbil pomalu víc ten předchozíí... =/
firstpage.wz.cz/index.php?page=../index&1
=D
jj, ikonky o mnoho lepší :-)
ještě posunout W3C nad toplist a vyměnit ji za tu malou
>jirka... nevim co tim myslis tou malou... ja mensi zatim nikde nevidel... :-/
http://www.jergym.cz/

dole.... jen mám XHTML1.0... (hlavně nikdo nic neříkejte na ten design, nejsem grafik)
Já bych tam zase nedával žádnou ikonku W3C, jen to mate uživatele.

k webu: předchozí design se mi líbil víc. Jinak:

- neklikací logo
- nepodtrhával bych nic, co není odkazem (ani nadpisy)
- odkaz ZDE je sám o sobě zvěrstvo, text odkazu by měl vystihovat cíl odkazu a pak ty odkazy v textu nejsou vůbec čitelné, jsou nekontrastní
- menu by mohlo být v <menu>
- <span class="kod"> ==> nebude lepší značka <code>? (nejlépe so to řeší ještě s pomocí pre, tedy takto: <pre><code>kód</code></pre>
- ty tmave zeleny linky jsou temer neviditelny (napriklad bookmark "nahoru")
- tady http://firstpage.wz.cz/index.php?page=stranky&1 mas schvalne v poslednim boxu to php bily? Neni videt
- dej pryc ty hnusnou ikonku od w3c a dej proste do patky odkaz
- odstran tech milion tecek kolem nicku v patce, fakt to kazi dojem
- nevim jesli sem slepej, ale mam pocit ze napis firstpage je trochu chlupatej...

jinak je to pekny, jenom na tvym miste bych udelal vysouvaci menu... Ale i tohle je dobry.

Jo a imo staci hodit validni toplist pocitadlo, delat zalomeni radku jako <br/> a budes to mit valid XHTML Strict ;)

9/10
Tak sem to trochu upravil... je to lepsi? :)
Jo, je videt, ze mas svuj web moooooc rad. Dokonce i novej banner. Skoda, ze toto forum nepodporuje smajliky jako na icq, jinak bych napsal: *THUMBS UP*
me se vic libi tenhle..
Mě se víc líbil ten předchozí. Už jen to černý písmo na tmavěšedým pozadí, to si raději skopíruju do bloku.
Dlouho jsem se koukal, nelíbí. __
jo lepsi :))

ale jeste neco, ja osobne zastavam nazor ze by linky meli bejt podtrzeny
Ja zastavam opacnej nazor. Ale zase pri najeti kurzorem by se melo neco stat - a to firstpage splnuje. Nemam vyhrady.
barevné slovo = důležitý text, zvýrazněný text, text s nápovědou, odkaz...
podtrhnuté barevné slovo = odkaz
Me se to vzhledove docela libi. Mozna jenom barva odkzu v textu je takova podivna.
Co se tyka obsahu, je to 189 kopie tehoz, porad o tom chce nekdo psat. Ale to neni spatne.
Mozna bych nekde napsal, ze to je do windowsu. Ne kazdy ma doma slohnute nebo koupene winy...
Taky by tam mohlo byt treba to, ze php jede i pres personal web server. Nemusi si pak clovek stahovat apache. Pokud ma nekdo IIS, taky to jde. Atd atd... pravda pak se nedaji pouzivat .htaccess...
Docela se mi libil napad: priklad.php -> priklad.phps (phps vypsal zdrojovy text) - pomerne jednoducha vec, prave pres to .htaccess..

ted trochu OT... koukam ze to docela hezky vypada, potreboval bych nekoho, kdo mi pomuze s grafikou u games-i.cz. Nechces? Slo by o nastylovani vysledku, dodelani ikonek a takovych tech malinkych zprijemnovadel, css, ktere pojede v IE a tak... kdyz tak se ozvi na mail, co je u tohoto clanku..