Tvorba webů !

A tak nějak i pobavit se .. Protože to vidím tady se jen tak někde nevidí .
JJ, pravda bolí. Pomáháme tu lidem, který maj problémy s tvorbou webu, a pak příjdeš ty a začneš tu všude sázet reklamu. Kdyby sis založil ten thread a šel od toho, tak jsme dnes oba měli o mnoho víc času, bylo bi to lidem fuk.

Pokud chceš reklamu, zaplať si ji u anowebu, google, seznamu nebo kdekoli jinde, tady se z ní rázem stala negativní.

Mimochodem, protiřečíš si, jednou říkáš, že je ti to jedno, pak zase, že ti to vadí... tak už si to rozmysli ať se mi klidně spí....
Do toho co si řikám a co dělám ti vůbec nic není . Tvůj spánek mě taky nezajímá .. Reklama není všude ... Že se z ní stala negativní to vidim ..... Tvoje solidarita mě taky nezajímá . Vlastně ani nevím proč tu jsem ... Už dávno jsem mohl dělat cokoli jiného , cokoli užitečnějšího ...
Pokud to otravuje slušné uživatele této diskuze, tak ano. Vše potřebné jsem již řekl. Debeatu s osobou tvého formátu očividně nemá cenu vést.
Vidíš už zase mě schazuješ a přitom a mě nic nevíš ...
Radek:
další nabídka tvorby webů, která hraničí s okrádáním zákazníka? Nejdříve se alespoň naučte HTML a až poté nabízejte tvorbu webu v tomto značkovacím jazyku. Pletete si XHTML a HTML syntax, dvacetkrát za sebou <br> je také geniální... Tento text v podmínkách "Bez mého dovolení nesmíte mazat z webu jakékoli reklami či odkazy na jiné stránky !" také zavání něčím tajemným. Mimochodem před vykřičníkem se nedělá mezera. Další text "Zadejte prosím vaše jméno a pøíjmení(vyžadováno):" => že by špatné kódování?

Reklama se hodí pouze když je co nabízet. V tomto případě ovšem opravdu není co nabídnout. Jediné štěstí, že za to chcete tak málo peněz, to jediné vrací vaší nabídku do reality. Zase na druhou stranu - tady http://klokyn.profitux.cz/webdesign/ udělají zákazníkovi lepší web a zadarmo :-).
Tvoje reference se mi opravdu libi, zvlaste http://www.r-ade-k.ic.cz/, opravdu se ti to povedlo.

Potreboval bych udelat od tebe web. Chci se zeptat, jestli bys zvladl techto nekolik bodu, pokud bychom se domluvili:

1. Nekolik navrhu designu ve formatu .psd
2. Kód v XHTML Strict 1.0
3. Validní CSS a XHTML
4. User friendly, Blind friendly (neni podminkou)
5. SEO optimalizaci
6. Optimalizace pro browsery na jadru Gecko, pro Operu a Internet Explorer 6.0

Pak bych potreboval naprogramovat admina v PHP.

Jde o modernizaci webu http://prujem.cz
Mo?ná ?e by jsme se mohli dohodnout ....Bylo by mo?né se domluvit přes e-mail ? nebo přes icq ? (radek.neuzil@centrum.cz) ; (231-562-374) ...
Tak nějak mám pocit že z příspěvku nakashiho cítím silnou ironii. Pokud ne tak budiž mu země lehká :)
Radku, myslim že Wz Fórum neni k tomu, aby se tu dělala reklama, ještě navíc to děláš v kategorii !HTML! takže já newim jestli reklami patří do HTML. A navíc, je spoustu serverů kde si můžeš udělat reklamu. Zajímalo by mně, kdes přišel k nápadu to propagovat zrovna na WZ ve Fóru!
Tom: opravdu bych si nedal udelat web od cloveka ktery pravdepodobne nerozumel jediny polozce z toho seznamu ;)
Radku, seš vedle.
Někde jsem tu zahlídl připomínku, že před vykřičníkem se nepíše mezera. On to ale je problém trochu širší, Radek píše mezery i před čárky, tečky, otazníky. Nevím, nejspíš nechodil na základní školu a zároveň neumí číst (jinak by si totiž všiml že všichni ostatní tam mezeru nedělají).

A taky jsem si až teď všiml že jeho web není vůbec hostovaný u WZ, což je jen další argument pro to, že tu jeho reklama nemá co dělat.

25. března : Oficiální zpuštění webu !
no comment :D

Já nikdy nikomu nechci brát nadšení do tvorby html. Ale když už někdo za to chce brát peníze, chtělo by to mít alespoň základní předpoklady.
> http://www.r-ade-k.ic.cz/
Stránka jsou v rozlišení "1280x1024"

<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>

<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>

:))
tak z tohohle sem už vyšel i já :)
..ale chudák radek.. určitě to myslel dobře
Tom: především jestli za to chce brát peníze tak by měl jak už to bylo řečeno živnostňáček, myslím že zrovna pán Radek mezi ty kdo tento doklad vlastní nepatři:))

Takže ne že by byl Radek naprosto neschopný, hloupý a (pardon) tupý "webdesigner" ale zároveň se jeho "podnikání" může vymykat zákonům. C c c.
Koukám, že jsem byl vlastně ještě hodnej :-)
A co dohoda o provedení práce?
Autorská smlouva ještě existuje
Živnostňák netřeba, jde zcela legálně o smlouvu o dílo. Jen si nejsem jistý, jestli to od nějaký hranice (tuším 3000 za měsíc) není náhodou potřeba uvádět v daňovém přiznání nebo povyšovat na živnost. Ale tzv. smlouva o dílo ještě stále existuje a mohou ji sepsat klidně i 2 fyzické osoby.
Ta hranice je výše odpočitatelné položky za rok. U studenta je to něco málo přes 39000... Pak se daní 15% z částky přes tuto hranici...
Jirka: jinak pro nestudenty 70 000 za rok
j, a pak je tady jeste jedna vec, pokud vam nekdo da vic jak nejakou castku (tusim 3000kc) mesicne, tak za vas musi zaplatit socialni a zdravotni pojisteni
to je u autorskýho díla konina ne?
fx: to asi tezko, to musi delat zamestnavatel, a pri autorsky smlouve zadnyho nemas
nejlepší je dohodnout se s firmou, že tě najme jako brigádníka ;-) ušetří se tim prachy a papírování.