adresa

Chtěl bych se zeptat jak zjistím adresu stránky na webzdarma kterou jsem si udělal.
Poradíte mi prosím?
Co to je proboha za otazku?

http://menu-cakogog.borec.cz/

snad sis ji pri registraci vybiral, ne? Nebo co jsi proboha pri ty registraci delal? Ja nevim, ale pokud me smysly neklamou, tak ta registrace je tu od toho, aby si uzivatel vybral domenu dle vlastniho vyberu a zadal si k nemu prihlasovaci udaje. Pokud si tu adresu vyberes a pote se ptas, jak zni, pusobis na me dojmem, ze mas iq mensi nez 40.
ROFL
lol
ale ne, já chci adresu na nějaký jiný soubor, který mám uložený na wz! chápeš to?
http://menu-cakogog.borec.cz/nejaka_stranka.htm

kde "nejaka_stranka.htm" je název souboru, který jsi použil při ukládání toho souboru na wz
menu-cakogog.borec.cz + cakogog.wz.cz ?

nespojuješ účty, že ne?
No...já jenom newim jak udělat menu!
A taky, víte určitě že je to .htm?! Já si myslim že je to spíš .html, ne?
:-) asi záleží na tom jak sis to pojmenoval, ne?
jo tak, takže nebude vadit když to bude jako.htm místo.html, bude to jako v HTML, když to pojmenuju .htm?

...klikni na ten soubor co maš uloženy vy správě souborů a nahoře v prohližeči zkopíruj tak kde ji chceš mít.....
odkazovat můžeš i na soubory s jinými příponami, takže opravdu záleží na tom, jak sis je pojmenoval, co je to za soubory a jaké mají přípony; jinak přípony .html a .htm jsou ve svém použití rovnocenné, ale ne zaměnitelné - tj. při odkazování musíš použít tu příponu, kterou ten soubor skutečně má. Ale při vytváření stránek můžeš použít oboje.
mam takovy pocit, ze pan Cakogog ma nutkani pro kazdy soubor udelat novou registraci domeny...
^nakashi: mam takovy pocit ze sidlime stejnej nazor :D:D

moje rada panu Cagokovi (pardon esli sem to napsal spatne) aby se naucil pouzivat pocitac. A taky aby si DUKLADNE prostudoval polopate.wz.cz a a nasledne www.jakpsatweb.cz .
jj...dik, ale s počítačem umim, s Webovkama teprve začínam :-)
vzhledem k tomu, kolik máš kont, tak OPATRNĚ ;-)
treba tech 50MB na to menu potrebuje (menu-cakogog.borec.cz) a na uvodni stranku dalsich 50MB :-))

Cakogog: když s webem zacinas (vsichni jsme jednou zacinali), tak co tomu venovat 3 hodiny a neco si o tom precist ! Pak misto ptani na zakladni veci a pujdes rovnou na tvorbu stranek. A to uz je lepsi zabava ...