Nezobrazuje se stránka,kde je chyba?

Vytvořil jsem jednu stránku ve Front page, prozatím jen na zkoušku co zmáknu. Ať jsem pročítal vše možné jak tady na fóru tak v podpoře. Zkoušel jsem krok po kroku vytvořenou stránku vložit na mé stránky, ale stále se zobrazuje "nepovolený přístup". Ve správci souborů je uložený index i vytvořená stránka. Když kliknu jak na index tak na stránku, tak se stránka zobrazí. Kde je chyba že po zadání domény WWW.SUPAUTO.WZ.CZ pod kterou jsem registrovaný se nic nezobrazuje.Děkuji za každou odpověď.
na webu nemáš nahraný soubor index.html (bez keců, prostě tam není ;-) )

až ho tam nahraješ, tak to půjde... víc ti nepomůžem
Dobře. Prosím, kde index vezmu a kam ho nahraju? Když jsem otevřel Total commander a připojil k vebu tak se zobrazil "index html". Tak jsem si myslel že je to v pořádku, poté jsem tam překopíroval stránku z disku. Takhle je to podle tutorialu v podpoře. Jsem v pasti! Jsem znova pročítal různé nápovědy, ale jsem na to nepřišel.
Mám někde něco přenastavit?
musíš tam zkopírovat index.html z disku, takový, co sis vytvořil...

nebo vlez do správce souborů, dej v kořenovém adresáři vytvořit index.html a nasyp do něj:


<head><title>Test</title></head>
<body>
<h1>Hlavní stránka</h1>
</body>
A ta stránka, co jsi překopíroval z disku se jmenuje jak?
Pokud máš jen jednu, MUSÍ se jmenovat index.html atd... a teprve z této stránky můžeš odkazovat na jiné, které můžou mít jakékoli názvy (jen nepoužívej diakritiku a mezery v názvech)
Jdu se do toho ještě ponořit a zkusit to.
takže stránku kterou jsem vytvořil pojmenuji "index.html" a v commandru ji nakopíruju na Web. Jdu to zkusit. Děkuji móc za trpělivost.
Kde pak, nedaří se.Nekde dělám chybu a na to jsem asi moc tupí a nezkušený. Stránka uložená na disku se jmenuje "index.html" je vytvořená ve "Front page" je jen jedna, je to jen text, přes "Total commander" vložená na stránky a ............. Nič?!
Jó jsou věci mezi nebem a zemí.

Kontrolní otázky:

1. Soubor "index.html" je bez uvozovek?

2. Je soubor "index.html" uložen v kořenovém adresáři? t.j. NESMÍ být uložen v jiném adresáři (složce)?

3. Je soubor SKUTEČNĚ uložen do www.supauto.wz.cz?
Už to chodí!
Ve správci souborů se mi k tomu automaticky přiřazovala ještě jedna koncovka html. Teď už je to O.K.
Děkuji moc za rady