www.prison-break.kvalitne.cz
- co si myslíte o těchto stránkách?
- co si myslíte o tomto seriálu?
Díky za jakkékoli odpovědi...
web:
moc dlouho se nacita - na 512kbps /cz/home.htm asi 8 sekund (bez cache)
na vstupni (uvodni) strance bych uvital, kdyby se dalo kliknout i na vlajecku.
nelibi se mi, ze zadne odkazy nejsou podtrhavany (ani pri hoveru)
grafika je... moc prace to nedalo, co?
nechapu vyznam tech screenshotu.
Serial jsem jeste nevidel, ale den co den se na to chystam...
- dlouhé načítání jest způsobeno příliš velkým pozadím, na jeho kompresi se pracuje..
- tuto skutecnost povazuj za vyrizenou behem zitrka ;-)
- líbí/nelíbí tot otázka, nekterym se zase zamlouvá, když to není podtržené.. pokud víc lidí rekne, ze se jim více zamlouvá podtrzení odkazů, předělám to..
- grafika je.. jednoduchá... ano... dalo mi to půl hoďky práce ;-) :-) ale nejsme grafické studio, jedná se přeci jen o seriál a tam je důležitějšího něco jiného než grafika.. i když ta mnohdy také, ale já to moc neumím a lidi na to nemám a ten, na kterého jsem spoléhal při tvorbě designu, selhal, bohužel.. :-(
- screenshoty mají velmi prostý význam - k nastínění alespoň jednoduchého děje pro ty, kteří daný díl nebo i seriál vůbec neviděli
nebo prostě jen z připomínacího hlediska, že si připomeneme, co se v jakém díle dělo.. ;-)
- určitě seriál zkoukni, stojí to za to.. ;-)
jeste sepisu nejake dalsi postrehy, tentokrat z ryze uzivatelskeho hlediska.
- menu je na prvni pohled necitelne. Tedy mam na mysli navstivene odkazy (u me momentalne vsechny). Tmave zelena barva opravdu neni to prave orechove na cernem pozadi. Lepe bude, kdyz nechas bilou i pro a:visited.
- jeste k tomu podtrzeni odkazu: to byla pripominka puvodne jen z toho "vyvojarskeho" hlediska (svet se ma tak, ze podtrhavani odkazu by se nemelo branit, zvlast, kdyz nejsou pri hoveru vyznaceny jinak), ale je to fakt minus, zhorsuje to orientaci. Treba me v tom nekdo podpori.
- menu -> Home - ten nazev (home) mi nic nerekne. Nevim, co na te strance najdu (za predpokladu, ze web vubec neznam).
Vzhledem k tomu, ze serial vubec neznam, chci se o nem neco dozvedet. Kliknu tedy v menu na polozku "O serialu". To zvyrazneni prvnich slov odstavcu je docela vhodne, zajima me pouze dej, ostatni muzu hned preskocit. K tomu textu: potreboval by korekce. Ma gramaticke i stylisticke vady, ale jinak je napsan docela dobre, neni ani kratky, ani dlouhy. Akorat ty dva odstavce jsou od sebe az moc oddelene. Pusobi to dojmem, ze spolu nesouvisi. Ale jednu velkou mouchu to ma: patkove pismo. Osobne bych na webovych strankach patkove pismo zakazal. Je naprosto necitelne a je mensi, nez pismo bezpatkove pri stejnem nastaveni velikosti fontu (nebo zeby opticky klam?).
Posledni vec - od cteni textu me vyrusuji blikajici ikonky vlevo. Nepekne.
Dale me zajima, jak je serial rozsahly (pocet epizod, serii). Menu: Epizody -> 404 file not found. Aneb try again later
Mam kus prvni serie, ale bez titulku. Kde najdu titulky? Mozna bych zkusil menu:Download, kdybych nevedel; ale vhodnejsi by bylo pojmenovat to misto "Download" primo "Titulky" a download jinejch veci soupnout zvlast. Prece jenom je to dost vyhledavanej artikl. Uvital bych, kdyby se titulky daly stahnout kliknutim na cislo a nazev dilu., abych nemusel hledat nejake "zde". To bych vypustil uplne. btw pocet stahnuti je imho naprosto nedulezita informace, aspon pro ctenare webu. Muzes vest vlastni statistiky, ale vice bych uvital, kdyby tam byla velikost souboru, prip. i jeho jmeno. Taky by bylo fajn, kdyby archivnim formatem byl ZIP, nikoliv RAR, ktery ma sice lepsi kompresi (jestli ti zalezi v tomto pripade na nekolika bajtech), ale ZIP je (nejen) na internetu mnohonasobne rozsirenejsi (je nativne podporovan i ve WinXP, narozdil od raru). Jo a taky uvest format titulku by neskodilo.
Menu: Linky bych soupnul az na konec seznamu.
Posledni vec, ktera me tak nejak zajimala, byla, kdo ma tento web na svedomi ;) . 404: file not found.
To je tak nejak vse, na co jsem ted prisel...
opakování pozadí na vstupní stránce je na 1280*1024 docela vtipárna
- podívám se na to...
- myslíš, že název novinky by byl v tomto případě lepší?
- jaký odstavec myslíš konkrétně? chybu spravím.. (tím je myšleno jak gramaticky i vizualní chyby) a blikající ikony? s tím nic neudělám, jak si je ten člověk udělal, takové je má a reklamy jsou důležité z hlediska návštěvnosti...
- zatím vytvořím provizorní stránku, kde budou jednotlivé názvy epizod a kdy se vysílají, na rewiew si budete muset ještě počkat, pracuje se na něm..
- nad tímto problémem jsem také dlouho přemýšlel, ale pak jsem dospěl k názoru, že u většiny webů jsou to viděl takto (menu download a v něm je odkaz na titulky a další serpentičky..) ale předělat to není takový problém, klidně to udělám...
přemístění odkazů přímo na nápis? asi to tak udělám... zrušení počítadla? asi více než reálné, protože databáze blueboardu nehorázně zpomaluje načítání stránky, takže jej zruším... velikost souboru místo toho není špatný nápad, společně i s tím, na jakou verzi jsou titulky vydány. Predelat RAR do ZIP není taková práce, možná to udělám, jestli na to nezapomenu..
- menu - linky - provedu přemístění... pokud je to teda opravdu lepší...
- na svědomí to mám jenom já, takže jsem zatím nepovažoval za důležité info jen o jednom člověku, ale jestli o mě bude zájem, tak to tam klidně hodím ;-)
- jo a opakování pozadí při 1280x1024 - o tomto problému vím, pracuji na jeho odstranění..
takže mám zase do večeře co dělat... :-)
Banner a nad menu ten obrazok je v IE nejak divne roztiahnuty .... To je zamer?
vic jak pulka nefunguje..
mě to zase až tak roztáhlý nepřijde, ale jinak je to záměr.. ;-)
vic jak pulka nefunguje..
není možný... teď jsem dodělal téměř všechny odkazy, takže z hlavního menu už nejde jen linky a z dalších o hercích a pak jednotlivé podmenu, které jsem dělal dnes a to k menu epizody a z toho vyplívající prewiew, rewiew a spoilery... jinak by vše mělo fungovat bez problémů..