Prosba o kód

Jen jsem chtěla poprosit o kód,který zamezuje kopírování pravým tlačítkem. Předem moc díky.
Takový není, existují jen chabé pokusy, které jdou obejít.
Mimochodem, za svůj kód se stydíš, že ho nechceš ukazovat? Ještě nikdo nikdy totiž nevymyslel nic, co by jiní neznali ;-)
najdeš to tady http://www.jaknaweb.com/scripty/javascripty/nezaraditelne, ale jak píše Jirka, je to naprosto zbytečné.
Díky moc, ne nestydím. Ale chci být stručná. Tak alespoň bude snaha... Mám totiž na mých stránkách MP3 a ptala jsem se manažera kapely,jestli si to tam můžu dát. Tak říkal,že povolení mi dát nemůže,ale že by se snad nemělo nic stát, pokud to tam dám nějak decentně. Tak chci zamezit pravé tlačítko,aby se to nedalo nějak kopírovat... Nebo nevím,jak tam dát nějaký skrytý přehravač,aby lidi tu skladbu nemohli prostě nijak získat... Jenže lidi si stejně stáhnou nějaké prográmek DC++ nebo ták něco a stáhnou si to... Tak vlastně nevím,co má ještě vůbec v dnešní době cenu:-) Nebo se mi prostě nakopnou do stránek,a mám taky smůlu :-))) Ale alespoň mám snahu,tak ať to vidí manažer...
JO a ještě moc díky za stránky na dost dobrý web.
pardon,odkaz :-)))
Karakal, pokud chceš nějaké souboru chránit před stáhnutím nebo kopírováním, rozhodně je nedávej na internet.
K čemu je potom internet,když všichni můžou všechno rozkrást? To je blázinec :-( No já počkám,co mi na to řekně manažer,zda-li to tak mohu nechat nebo né... Jinak všem moc díky. Karak
Tak to tam skus dat jako "radio" (jestli vis jak to myslim) a nebo tam tu pisnicku nedavej celou... pak je "znehodnocena" a nema cenu si ji takovou stahovat.... ;)
No jo,mate pravdu... U mozzily mi ani ten kód nefunguje... Nevím čím to... U exploreru ano... Je to divné... Asi ji dám raději pryč. Ještě tedy čekám na odpověď manažera... Ale myslím,že mi to taky napíše... Takže všem Vám moc díky za trpělivost a přeji příjemné svátky. Skákněte si tu skladbu poslechnout:-) nemá chybu - dokud tam bude... Hraje i v Pelíškách...Úžasný film ;-)
ano, u mozilly to prostě nefunguje. Navíc jak bylo řečeno, zákazem pravého tlačítka rozhodně nezabráníš uložení souboru.
Karakal: nebo tam dej mp3 v mono nebo hodne horsi klvalite. Nekde jsem cetl, ze 20s uryvek snad ani neporusuje autorska prava i bez souhlasu autora. Takze tak.
"K čemu je potom internet, když všichni můžou všechno rozkrást?"

Internet je určen pro SDÍLENÍ (informací, obrázků, hudby, zdrojových kódů, atd.) s jinými lidmi. Jestli chápeš slovo sdílet = ukrást, je to tvůj pohled na svět. Proto, pokud se o to nechceš podělit s ostatními, nedávej to na internet. Lidé tam věci dávají právě proto, aby je zpřístupnili ostatním.

Víš, nechápu ten tvůj přístup. Chceš to dát na internet, aby to měli lidi volně přístupné. Tedy, aby si to mohli volně poslechnout, ale zároveň nechceš, aby se to mezi lidmi šířilo (kopírováním). Jaký je rozdíl, mezi volným přístupem ke skladbě na internetu a mezi tím, že si to jeden stáhne a zkopíruje kamarádovi (který třeba nemá internet)?

Tato úvaha se netýká placených skladeb s autorskými právy.
já mluvila o autorských právech...
Sorry ze neodpovedam na otazku ale v IE mi na hlavnej stranke nezobrazuje ž ale namiesto toho stvorcek
OK, o autorských právech, nikde jsem si nevšiml žádné zmínky. Pokud na ni máš práva a nechceš za ni platit, tak ji vystav, jinak ne. Jednoduchá úvaha.

"aby lidi tu skladbu nemohli prostě nijak získat" Pokud jsem to správně pochopil, tak chceš, aby si tu písničku mohli lidi přehrát (ZDARMA), ale nemohli si ji uložit do počítače. Jenže v tom to je. Jakmile data dorazí k tobě do počítače (třeba jen přehráním, které slyšíš v reproduktorcích), tak je hotovo. Vždy najdeš možnost, jak si ji uložit do souboru a dále šířit. Můžeš ji najít v cachie, případně stream můžeš nagrabovat datově, nebo v nejhorším třeba přes audio cestu.
Tak mi to bylo povoleno... Hele ,lidi, já celkem nechápu,co tady jako pořád řešíte,já jsem se ptala na kód a nepřišla jsem se tady s Vámi hádat. Kód jste mi dali,tudíš děkuji a nazdar... Jde vidět,že administrátoři nemají roupami co dělat,tak tady do každého kerujou a děláte z nás ty největší idioty... Docela mě to mrzí :-(.... Já chápu,že jste na některé lidi nepříjemní,že Vás pořád otravují, ale proč tu řešíte něco,na co jsem se Vás neptala?... Prostě jste mi dali kód, manažer mi to dovolil,není co řešit. Ahoj a příjemné svátky... karak