samo ze bys to musel jeste nejak upravit..
Stále neviem ako to myslis :'(
For fí_zlý dítě - Upravil som tych Simpsonovcov, moze byt?
Skus to uspořádat nejak podobne jako to je tady: http://tv-sedr.wz.cz/slepuch.jpg
sry, ale mne sa to nejak extra to usporiadanie nepaci, pls napsite aj ostatni ci je lespie to co mam teraz alebo navrh Sedrokartona :)
no jo tak sem to taky myslel, akorat pak mohl dat pryc toplist dat si to jen jako neviditelny.. to prostredni udelat jako celek...
To akoze sa ti to viac paci ? Brutus
A ako by som potom aktualitky pridaval ?
Je to jenom na rychlo udelanej navrh jak bys to mohl udelat a rekl bych ze je to teda daloko vic usporadany. Co myslis tou otazkou?:
"A ako by som potom aktualitky pridaval ?"
Lebo tam je v strede sekcia Aktualitky a hned pod tym to : Toto je ikona mojej stranky blablabla a ako by som potom pridaval aktualitky ? By sa to posuvalo ta ikona?
jo kdyz tam jak sou aktuality bude vic txtu tak to pod tim se bude posouvat.. ne? samo..
Upravil som to, je to cele mensie a uzsie, lepsie?
No konecne si to aj ty povedal :)))) Tak ake su dalsie pripomienky?
ty polozky z menu by se mohly otevirat ve strance a ne na novo ...
jasne len este pockam na nazor viac ludi, ci by to bolo lepsie a potom to zrealizujem, reda ta stranak uz zacina vyzerat lepsie
Viem ze je to hrooozne skoro ale chcem sa opytat na vas nazor, ako hodnotite celu stranku. Viem ze je tam este vela roboty len chcem poznat vas nazor
Viem ze je to blba otazka ale co by vas dotiahlo na stranku a aby ste tam aj casto chodili? Mohli by to byt nejake navody na programy alebo co? plsss