prvykrat som skusala hodit na web moju stranku cez FTP ale som sa pomylila a zadala zle heslo, a neviem ako si ho mozem opravit a prepisat pretoze vzdy ked skusim dat nove pripojenie tak si tam zadam tu adresu ale heslo uz odo mna nepyta a automaticky to znovu vyhladava. vie mi niekto poradit?
V Commanderu stiskni Ctrl+F, klikni na vybrané připojení a klikni na Editovat. Tam si můžeš heslo změnit.
urobila som to tak a ked som to dala znovu spojit tak som videla v tom okne ze pod heslom je viac * ako som davala to nove heslo cize tam pri spojeni stale asi ostava ulozene to stare. asi mi to nepojde. ale dakujem za zaujem pomoct. PD: mas peknu stranku :o)
S hvezdikama si nelam hlavu, tech muze byt klidne dvacet, i kdyz tvoje heslo ma jenom pet pismen. Byva jich vic/min proto, aby nebylo videt, kolik pismen heslo skutecne ma.
inak kamarat mi s tym potom pomohol ale aj tak tam boli nejake problemy taki on mi to urobi. majte sa :o)
prave som si tam (ak som to dobre urobila) nahrala cez ftp cely obsah ale cez lepsi program ktory sa da tiez zadarmo stiahnut z netu a to z www.smartftp.com ale myslim ze ho mozte mat tiez iba 30 dni. a chcem sa este opytat, myslim ze som to dobre spravila cez to ftp ale ked si natukam tu moju stranku (sice nie je az taka dobra ako ostatne lebo ja neviem vobec programovat a pod.) tak ju tam este nemam. to znamena ze sa mi tam este nenahrala alebo ze som to urobila zle? neviete niekto? :o)
zobrazuje se http://misi123.wz.cz/index.html, který obsahuje pouze kód reklamy, který tam nejspíše vložit robot pro vkládání reklamy.Na web se tedy musel nahrát prázdný soubor index.html.Z tohoto souboru by měly vést odkazy na další soubory webu.
hmm, dakujem za radu pozriem sa na to dufam ze mi to pojde dobre nahrat