NECHTEL BYCH BYT ADMIN NA WEBu ZDARMA

AHOJ HOSI PREJI VAM HODNE USPECHU -
je katastrofa cist prizpevky nekterych radoby WEBMastru, kteri napaplali svoje stranky na Server - ktery bezi ZADARMO a ted sproste rvou, ze nemaji kopie souboru. Nekdy je skoda, ze je Internet takhle volny i pro kazdeho pitomce.
Hledal jsem nejaky Server zadarmo v Nemecku a muzu rict ze WEBZdarma je (byl?) opravdu spicka (zadarmo)
Otazka na Admina - mate otevreny Webovy pristup (uz jsem tam taky nahral svoje stranky) neni mozne, ze je to ta brzda???

Zdravim Zdenys
Dobry den,
docela me prekvapuje uroven Vaseho vyjadrovani. Stejne jako Vy mam vyhrady k nekterym prispevkum, ale nazyvat nekoho debilem mi prijde ponekud primitivni.
Je-li nekdo student a zrovna mu spadl disk ( 0 cluster error), tak nema data zalohovana a muze byt rozhorcen, ze jeho nekolika denni prace zmizela.
Uvedomte si, prosim, ze ne kazdy ma na vypalovacku.
S pozdravem
Tonda
Ahoj Tondo - uprednostnuji spise tykani nez vykani.
Nechapu rozhorceni nad slovem debil - pokud vim uzil jsem termin pitomec
a po precteni nekolika novych prizpevku si za tim stojim.
Pracuji s pocitaci uz nekolik let a to s tou vypalovackou, to zas tak moc nesedi, pokud mam dojem, ze jsem naprogramoval neco duleziteho, tak existuje tisice zpusobu svoje soubory nejak zalohovat.

PS: Jestli ti spadl disk, tak je mne uprimne lito

Zdravi Zdenys
Nazdarek,
tykani beru. Mas pravdu, napsal jsi pitomec. Omlouvam se, ze jsem se spletl.
S tim diskem jsi to trefil, opravdu mi spadl pred tydnem disk. Stranky ktere jsem mel na webu zdarma jsem delal dost dlouho ( cca 2 roky). Ruzne fotografie, clanky, atd. Z programatorskeho hlediska akorat html, php a java. Jenze jestli prijdu o data, tak to fakt jiz nikdy neobnovim ( prevazne z casovych duvodu).
Tonda
Já bych WebZdarma nevyměnil za nic, nejlepší webhosting, který jsem kdy zkusil. Malér se stane každému, ne? Myslím, že většina těch vulgárních uživatelů by měla nafackovat hlavně sama sobě.
Jo,naprosto souhlasim,myslim si,ze to nikoho nezabije,no a co Te nezabije,to Te posili,takze to bude pouceni pro vsechny okolo a ta smesice vulgarnosti,co se hrne na spravce dokazuje pouze uroven lidi,kteri to pisi (i kdyz cesky clovek zkritizuje vsechno viz. pan prezident a policie pri summitu),ale jistou uroven by si mel kazdy zachovat,kdo ji nema,tak ho lituju,pac je to hroznej chudak a ubozak.
Co se týče kritiky WZ, tak kritizujte, to je správný, ale v mezích únosné normy, jelikož jednou je to zadarmo a tak nemáte nic zaručeno a tudíž nemůžete nadávat.
Co se týče ztráty dat, tak kdo je neměl u sebe na disku, tak má smůlu, jelikož to je neomluvitelné. Co se týče toho, že někomu spadne disk zrovna teď, tak to je fakt smůla ale příde mi, že se to najednou stalo zrovna teď až moc lidem (teď nenarážím na Tondu). Co se týče vypalovačky, tak dokud jsem ji neměl, tak jsem zálohoval i jinak a i když ji mám, tak rozhodně všechno nemám zálohovaný, ale kdybych o to přišel, tak se rozhodně nezlobím na admina, ale na sebe, jelikož je to fakt moje chyba. Pokud bych chtěl mít data v bezpečí, tak si jdu na placenej hosting, kde mám pravidelné zálohování.
Tím jsem se dostal k poznámkám typu "zaplatím si doménu". Naskýtá se otázka, proč jste to neudělali dávno a co má doména s tímhle vším společného. Spíš bych psal "přejdu na placený webhosting se zárukou provozu a zálohování".
Na závěr dodám, že jelikož už to trvá dost dlouho, jdu oprášit starý servry a dočasně to přesměrovat :-)