Vyhledávač mě nenajde, proč?

Zdraví všechny ochotné toto číst a případně odpovědět!

Pro mě to je docela zásadní problém. Mám stránky czechmakedreads.kvalitne.cz

To je všechno Ok, jenže pokud zadám do vyhledávače dreads, či dredy což se na mých stránkách vyskytuje dost často, tak mě VŮBEC nenajde...
Celkem mě to mrzí, zobrazuje se všechno možné ale moje stránky ne. Mám standartní úvodní stránku kde se dredy vyskytují taky..žádný flash tam nemám. I reklamu jsem dala do spod stránek..

mohl by mi někdo poradit co udělat aby mě to alespoň někde na konci vyhledávání našlo?
díky moc za všechny opovědi!
1) stranky musi bejt dobre udelany, aby se v nich vyhledavac vyznal
- na par mistech tam mas neuzavreny tagy FONT

2) na tve stranky nekdo musi odkazovat
- cim vic odkazu na tvoje stranky povede tim driv si te vyhledavac najde ( ale neber to zase jako povel k zahajeni spamovani)

3) jde to znacne urychlit, pokud vyhledavaci reknes, jaky stranky mas

treba http://www.google.com/addurl/

seznam,atlas,... maji podobnej odkaz, staci trosku hledat
taky existuji tzv meta tagy, ktere jsou k tomuto ucelu primo vytvoreny napr:
<meta name="description" content="Umístění vaší webové prezentace zdarma s podporou PHP, MySQL" />
<meta name="keywords" content="webzdarma, web, zdarma, php, freehosting, hosting, databáze, PHP, MySQL" />
ktere vyhledavace hodne zajimaji. Dulezity je taky <title> a <h1> atd atd + to co napsal fx, jinak zkus hledat slovo SEO a neco si o tom precist.
Moc ti dík, ten Font, já se snažila to udělat kvalitně...ale jsem laik a tak když to špatně poskládám tak se mi to celý rozhodí, tudíž jsem to nechala tak jak se mi při stylu pokus-omyl povedlo. Kažodpádně ti moc děkuju za tip, ještě na tom zapracuju a ten odkaz okouknu!

Spamování mi říká jen to že je to dost otravný - tudíž nemám v úmyslu se to začít učit :-)mám ještě jednu stránku kde je odkaz na tu mojí...ale asi to bude málo :-)

Každopádně moc děkuju! zkusím další hokusy pokusy
ahoj, taky ti moc děkuju za radu...
zkusila sem tu metu..a ať sjem to umístila kamkoliv tak mi to zrušilo to meta, co mi ručí za to že stránka bude normálně s diakritikou...je nějaký spešl umístění?díky moc - doufám že se ještě ozveš
jej, mě ta čeština nejde vrátit...mám tam takový prapodivný znaky co jsem už jednou řešila...ale ten meta na češtinu tam mám?úú asi se z toho zblázním!


Najde se ještě nějaký dobrovolník, který by o tom podiskutoval?
jo,tak češtinu sem si pochytala zas jinde..ale spiš ten vyhledač furt nevyhledava....
kokam meta jsi dala spravne do <head> </head>, ale vymenila jsi kodovani z windows-1250 na iso, tak to dej zpet a budou spravna pismenka,
To, ze se to objevi ve vyhledavacich neni zalezitosti chvilky, oni ti roboti si tu stranku najdou jenom cas od casu. Ted, jak tu mas spoustu odkazu z webzdarma, tomu taky trochu pomuze. vydrz... :-)
a nahodou kdyz jsem zadal "czech make dreads" tak te google nasel, to ze zadas dredy a budes na 160 listu dlouheho seznamu, to chce cas, navstevnost a tak... proste SEO..
jeste poznamka: davat na web fotky, co maji 600KB je docela zlomyslnost, ne?
na googlu jsou:
http://www.google.com/search?q=http%3A%2F%2Fczechmakedreads.kvalitne.cz%2F&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:cs-CZ:official
Musíš si chvíli počkat než si google najde. To trvá min. 14 dní a ani to ti nezaručí že budeš první na seznamu hledaných. Chce si to přečíst články o SEO atd.....