Caues lidi ohodnotte mi prosim tenhle web...
abality.com
sice na tom jest neco prepracovavam ale takhle by to mohlo vypadat
<HTML>V pohodě, ale jak máš nadpisy rámečků (např. "Super windows tweak"), tak je zkus trošku zvětšit, aby se lépe četly (a případně dodat nějaký padding).
Písmeno k v kolonce <b>k</b>ategorie mírně vyčuhuje z rámečku.</HTML>
Vůbec se mi nelíbí, ošklivá rozsypaná červená tabulka (a koukám, že to_máš_navíc_rozbitý).
A vis ze to rozbity nemam, ochrana proti spamu te zablokovala a smazala ti prispevky husty co:) . A za druhy koukni se na ten tvuj okopcenej hnuj v latine.. kde neni ani kapka grafiky... nejdriv se nauc delat velky projekty a pak komentuj jo?
Stránka na který není ani kapka grafiky nemusí být nutně špatná. Jsou weby kde jde o obsah a nikoli o grafické zpracování. Můj web má navštěvovanost zhruba pětinásobně vyšší na web kamaráda, který sází na grafiku zatímco můj na obsah ;-)
1/sorry ale to jsem nespamoval já:), jen že tvoje manuální protispamová ochrana je pomalá
a
2/nemám ponětí proč tu každýmu bezdůvodně nadáváš
a
3/ten tvůj "velkej katalog" určitě použiju až budu potřebovat recept na šunkovou pastu nebo něco na průjem
Máš docela fajn stránku ,ale mám jeden dotaz není to šablona ?Sorry ,ale
docela mi to tak připadá jestli to šablona není tak si docela borec co se týče
grafiky hodnocení 8/10 a obsah tak 6/10 !
Jo, pěkny, ale viděl jsi to ve ff?
Zdar,
tu červenou barvu bych změnil za jinou, je moc křiklavá...jinak je to pěkný web -)
Červená je napohled nepříjemná, menu je nepřehledné. Orientace v obrázkových submenu je nepřehledná ještě více. Kód je jak rozbitá železnice (tr, td - jen to zvaliduj). Mezery mezi řádky udělané jako bloky pomlček - fuj, fuj a ještě jednou fuj. Linky jsou vizuálně neodlišené.
Na druhou stranu je vhodné pochválit cizojazyčné verze.
Asi se budu opakovat, takže jen stručně
- barevně nepříjemné (hodně různých odstínů červené, červený text na červeném pozadí, moc výrazná červená na většině pozadí atd)
- levé menu nepřehledné (dlouhé texty vertikálně neoddělené navíc spojené naprosto nepochopitelně pomlčkami mezi slovy
- celkově web nepřehledný
a hlavně:
- vůbec není na první pohled (a v mém případě ani na druhý a třetí) zřejmé o čem ten web vlastně je :O
K jednomu předchozímu názoru - mi to jako šablona nepřipadá, graficky ten web je poměrně jednoduchý (což není synonymum pro špatný) a šablony většinou mají hodně efektní (což není synonymum pro pěkný) design.
Nejde to najít ve vyhledávači, proč to nemáš nikde registrovaný?
Kdo by dneska něco registroval? Počkej, až si stránku nějaký bot najde.
DarkNight: donny ma skryty potencial..
-jestli muzu rict vo tom tvym, tak to k vazne trochu vylejza z tabulky..
a
nelíbí se mi ta červeno-růžovo-bílá. taky se mi nelíbí že tam máš reklam jak navyměšováno..
ale jinak jestli to bude mít dobrej rs a opravis takovy ty rozbity tabulky jako http://abality.com/naradi/nahradni_dily.html (Opera 8.54) a možná si s tim ještě trochu pohraješ, tak to bude docela fajnový.