Opera

Ahoj,mam problem s patickou.V Opere je trosku rozhozena a v IE to je ok.Nevim jak je to s FF.Muze nekdo poradit,jak to udelat aby se to zobrazilo spravne?Diky http://fkdymokury.borec.cz/
podíval ses do zdrojáku? Máš tam dvakrát hlavičku ...
pod FF vidím problém(resp. IE asi přehlíží chyby:))
tím absolutním pozicováním jsi to posunul příliš vpravo(pokud to tak není schválně)
mno tak o tom nevim,ze to mam posunuty.me se to zobrazuje v pohode jak v Opere tak v IE.Mam to teda hodit vic doprava?A tu hlavicku jsem dvakrat teda nenasel,no tak nevim...?
nebude to tim,ze mame kazdej jiny rozliseni?Jak zaopatrim,aby se mi stranky zobrazovali spravne pro vsechna rozliseni?
tak se špatně koukáš, v té includované stránce už html,head a pod. být nemusí, stačí jen to co by jinak bylo mezi <body> a </body>

pokud to chceš vystředit, zbav se absolutního pozicování vůči okraji stránky a udělej něco kompaktnějšího, co pak vystředíš---zagůůůůgli
Jo takhle..........ja myslel hlavicku jako oddil co tam mam.<div id=hlavicka>

No tak ja se pokusim to nejak poresit.Ja ted totiz pracuju na notebooku co ma sirkouhlej display.Tak jsem to prozatim posunul.Dik
No a jak mam udelat to pozicovani bez absolute?Jeste jsem nato neprisel.Kdyz dam relative tak je to rozhozeny.Poradite mi nekdo?
Nevim, a neporadim, dokud budeš psát webdesign jako "webdeasing" ;-)
Navrhuju smazat a následně zadat do vyhledávače něco jako "třísloupcový css layout" :)
:)) ok