ohodnotíte ?

Čau, Jenom jsem se chtěl zeptat jestli mi neohodnotíte stránky ?
Jsem ale začátečník, takže prosím s mírou - http://fanstranka.wz.cz
Dík
1. Barvy. sem se tak lekl že sem málem spadl ze židle jak mě to ozářilo.
na to ze si zacatecnik je to v poho.. mozna bych dal pryc ty pozadi u menu a dal tam jednu barvu.. ten obrazek nahore se mi taky nezda.. jinak good
No na stupnici 1-10 zhruba 6. Udělej něco s designem (je to moc agresivní a nekompaktní), a přehrávání muziky v pozadí je taky přežitek (kdo kvuli tomu má vypínat repro?) kdyžtak tam aspoň nastav loop="1" (jestli na té hudbě trváš.

A pro příště si otázky k ohodnocení stránek nech pro kamarády a netahej to sem.
Ty barvy jsou agresivní, ale samy o sobě pěkný jsou, jinak kromě těch tabulkových okrajů všude radši nic k designu kritizovat nebudu.

Raději se podívej do kódu.
Máš tam něco dvakrát, jako třeba </body></body>
Hlavičku máš zvláštně zapsanou, stejně jako všech dalších milion: size=' '+1' '

Stejně tak snad všechny tabulky máš nějak divně pomíchaný, a beztak mi přijde nešikovný, mít menu, který by šlo udělat v pár řádcích, kde má každá položka svou vlastní tabulku.

Jo a žádné odkazy, kromě v IE nefungují (opravil bych sklon lomítek v odkazech)
dík za připomínky. Mohl by ste mi ještě zopakovat jak je to s těma lomítkama ( že to de jenom v IE)?
je to jednoduchy. Pouzivej v cestach k souborum normalni lomitka "/" (slash), ne zpetna lomitka "\" (backslash) jako na Windows.
Fakt díky za připomínky...
Už jsem opravil lomítka !
Jo a ohledně té repro sestavy - tu vypínat nemusíš, stačí zmáčknout esc nebo kliknout na tlačítko zastavit ( takhle to aspoň funguje v IE) !
ok
Může mi prosim vás ještě někdo poradit jak funguje bgsound v mozille ?
Dík
prehravani hudby na pozadi je neco opravdu nechutneho a neslusneho. Zamysli se nad tim. Copak vis, ze si nekdo nenecha nacitat stranku na pozadi, neposloucha si svoji muziku a nezacne mu do toho neco kvilet? Prece od toho stranky nejsou, aby prehravaly muziku, kdyz si to uzivatel nevyzada.
Leda ze by ti slo o to, abys uzivatele jeho porusovanim soustredeni schvalne odklanel od pozornosti k obsahove strance webu.

>( takhle to aspoň funguje v IE)
lol. no ja zrovna IE nemam... A v Opere ten zvuk proste nevypnu.
No mel by sis opravit slovo desing.Tusim ze se to pise "design" Jo a v některych slovech se mi nezobrazili pismena s hacky.
Jo v poho.
už sem opravil i ten design i hudbu na pozadí...
Dík
Jo v poho.
už sem opravil i ten design i hudbu na pozadí...
Dík


me tam porad hrala :P
me tam porad hrala :P

No ale to je jenom v úvodu, potom když vstoupíš na hlavní stránku tak už tam nehraje...
Stejnak ji asi zrušim i v tom úvodu...
zrovna vcera jsem se snazil vysvetlit kamosovi, proc nedavat hudbu na pozadi (pozn.: flashovych) stranek. Nakonec to vyresil asi nejlip, jak se da - dal uzivateli moznost si hudbu v pripade zajmu zapnout, ale ne, aby bezela automaticky po nacteni stranky. Podle meho nazoru si ji stejne zapne - kdyz uz nekdo, tak - velmi male procento lidi.
Hele a mohl by si mi poradit jak to udělat - s tou možností aby se to zaplo jenom když uživatel chce ?
u normalniho bgsoundu leda tak udelat dve stranky - jednu s hudbou a druhou bez hudby. ale stejne bych se na to vykaslal, opravdu si to nikdo nepusti.