Obrazky

Mam takovy problem kdyz otevru svoji stranku v mem prohlizeci IE tak mi to normalne ukazuje obrazky ale kdyz se na to chtel nekdo jinej kouknout tak mu to obrazky neukozovalo poradte pls. jak to mam udelat aby se mi ukazovali obrazky na vsech prohlizecich?
src="file:///F:/Lukyn/Rallye/Horovice-FordfiestaXR2I-4.jpg"

Nojo, k tobě na disk se asi nepodíváme.

http://polopate.jakpsatweb.cz/index.php?page=tipy-obrazky
a jak to mam teda udelat? na tom webu uz jsem byl poradte pls.
Kdyz jsi na tom webu byl, tak bys mel vedet, co s tim, ne? Prece ti to sem nebudem prepisovat... podivej se poradne na ten odkaz od zbi.
Uz jsem neco zkusil tak se na to kouknete
ty blaho.... vetsi pismo uz by neslo? 4 radky na celem monitoru... a ty tu resis obrazky... ktere tam ani nejsou... a navic kazdy odkaz do noveho okna... radim to cele smazat a udelat znova a poradne...
Pokud používáš nějaký WYSIWYG editor (typicky frontpage a jiné), prohlédni si pořádně program, jestli se nedá někde přepnout do zobrazení zdrojového kódu (samé hranaté závorky). Tam si najdi ten obrázek (Horovice-FordfiestaXR2I-4.jpg). Uvědom si, že F:\ je na tvém disku a ten obrázek musíš dát někam na net. Na tvém účtu rajchyracingteam.wz.cz ho někde umístísti (přes ftp nebo správce souborů) a pak na něj nebudeš v tom html souboru ukazovat. To se dělá atributem src elementu img. Nebude to ale src="file://F:\něco.jpg", nýbrž http://rajchyracingteam.wz.cz/vnorene_adresare/nazev_obrazku.jpg.

Hodně štěstí. Btw. na jakpsatweb se dívám občas taky a není vůbec zlé se začíst.
Tak sem to udelal jak si rikal tak se nekdo na to kouknete jestli tam sou videt obrazky pls.
Obrazky by tam byly... ale jeste jedna vec... pojmenovavej vsechny soubory malym pismem bez mezer, hacku, carek... proste vsechno pis malym pismem... ;)
A vadi to nak kdyz tam mam velky pismena?
Nevadí, ale je to takové ulehčení - není potřeba přemýšlet jak se co píše
no nevadi... jak se to vezme pokud budes odkazovat na soubor napr: obrazky.html a ten sobor se bude jmenovat Obrazky.html tak ti to vyhodi 404 pac to tady jede na linuxu a ten rozlisuje male a velke pismena... ne jak windows kteremu je to jedno... takze: obrazky.html neni to same jako Obrazky.html .... plati i pro priponu... Pokud to napises vsechno jak mas tak ti to bude chodit taky ale takhle nemusis hlidat kde mas jake pismenko...
Teprve začínám, tak prosím nade mnou přimhuřte oko. :) Když přes správce souborů chci dostat obrázek v gif, tak to nejde, píše mi to dokument neobsahuje žádná data. Ale jpeg v pohodě, jenže pak nejsou čistý. A když je mám v jpeg, tak se mi na webu nezobrazí. Pomůžete mi nebo je to se mnou marná práce? Jasně mohla bych si o tom něco přečíst, ale tak je to pro mne rychlejší.
na stráce je zobrazen:
http://krasnohulky-beauxbatons.wz.cz/hlavni.GIF
na pozadí je:
http://krasnohulky-beauxbatons.wz.cz/letani.GIF
pak se ještě zobrazuje
http://krasnohulky-beauxbatons.wz.cz/pasek.GIF

soubory GIF tam jsou a tak nerozumím:
"Když přes správce souborů chci dostat obrázek v gif, tak to nejde, píše mi to dokument neobsahuje žádná data."

Také nerozumím:
Ale jpeg v pohodě, jenže pak nejsou čistý.

a už vůbec nedává smysl pokračování
A když je mám v jpeg, tak se mi na webu nezobrazí

CO je teda hlavní problém?