WZ-nejhorší poskytovatel webhostingu!!!!!!!!!!!

Tak jsem asi po pul roce zjistli,že webzdarma je opravdu nejhorší a nejšílenější poskytovatel webhostingu!Je to oslední dobou týden co týden, co vidím na obrazovce: Nepovolený přístup, Omlouváme se, ......... a spousta jiných výmluv.Neuznávám omluvy typu že WZ je zdarma, protože si myslím že maj snad hodně reklam na každým index.html.A těch teda je!Styďte se,profesionálové kteří spravují tento zkurvrnrj server!!!!!!!!!!!!!!
OK. Rekni nam lepsiho poskytovatele.
Je sice pravda, ze se obcas vyskytne porucha, ale mysli, ze to ostatni sluzby plne vynahradi. Jinde je bud malo mista, nebo tam neni podpora PHP ci MySQL.
Jo a jediny,co jim chybi ted je v podstate slusnej tiskovej mluvci,ktery by diplomaticky vysvetlil ostatnim,ze je to v haji.Protoze kdyby dali najevo casovy horizont a zpusob reseni,tak by se byla byvala spousta lidi nemusela donekonecna pripojovat a videt stale to same ....
Muzem mi ty profesionale prozradit v cem delas?
Jinak, proc nezalohujes?
Za jedno odpoledne pak mas stranky premistene u noveho hostera.
Uz sem to nekde psal, podporu PHP a MySQL ..heh...forum s 450kb databazi pres den na 4-5 refreshi (pokud vubec jede)

Proste to nefunguje, pokud by to fungovalo, nevidim porad chybove hlasky, ztratu dat, nenasteni webu.

Pokud se WZ hlasi k nejlepsim freewebhosterum, no tak chran ceskeho cloveka pred umistovani stranek na www a to kdekoliv. Tohle nepovazuju za sluzbu, ale za obtezovani. To ze je to zadarmo, je uplne jedno, protoze se nekdo rozhodnul svoji praci presentovat a presentuji ji viditelnym zpusobem..teda spis neviditelnym zpusobem.

Kdyz da nekdo nekomu zadarmo vrak auta misto "Ferrari", taky za nej nebude vdecnej jen kvuli tomu ze je zadarmo a bejvalo to auto!

To sou argumenty malejch deti.
Hmm WZ RULES !!!!!!!! Sice má možná víc chyb než ostatní jenže piště sakra www.sweb.cz/něco/něco.htm to je an Hovno ! Myslím že WZ je jeden z nejlepších poskytovatelů !
Myslím, že WZ je (nebo byl) výborný poskytovatel, bohužel pokud do zítřejšího rána stránky nepůjdou, jsem nucen je přemístit. Je me to líto. Na druhou stranu, je to jen technika a něco podobného se stát může kdekoliv.
Nabidnu Vam "webzdarmaci-technici" sve sluzby jako admin (w2k,*NIX) - nejvyssi dosazeny uptime meho serveru: 436d:8h:29m (musel jsem pridat pamet, protoze uz pomalu nestihal).... Zn.: Nejsem drahy - moc ne...
Hmm. Teda že by mě bavilo každý rok přesouvat své stránky na novou adresu, to se říct nedá... Sice na nich není nic moc podstatnýho (= neživí mě to), ale jestli mě něco deptá, tak to je obnovovat potom konexe - chvíli to trvá, než se ke všem uživatelům dostane info, že maj zase hledat někde jinde. Navíc při správě "z domova" je pro mě přenos cca 10MB celkem podstatný problém... A není to zrovna poprvé, kdy na mě při kontrole online vykoukla ta milá hláška, že to zase nejde...
WZ je pod host.sk najlepsi!!!
WZ je nejlepší!!!!!!!!!!!!!!
WZ Je nejhorší!!!!!!!! Je to debilní věc, svoje stránky přemístím a vím kam..
Kam premistnis ty svy stranky? taky o tom uvazuju
Docela by mě zajímalo, jak dlouho pro spravovatele WZ je pár dní ??????
Lidi vzpamatujte se !!!!!!! Čas sou peníze !!!!!!