Problém s CSS validátorem

Validátor mi našel tuto chybu (resp. 8 těchto chyb):

# Error Line 20 column 154: document type does not allow element "DIV" here; missing one of "APPLET", "OBJECT", "MAP", "IFRAME", "BUTTON" start-tag.

<a class="nav1" href="gfd" title="Na úvodní stranu"><span class="pad"></span><div class="button">home</div></a>

The mentioned element is not allowed to appear in the context in which you've placed it; the other mentioned elements are the only ones that are both allowed there and can contain the element mentioned. This might mean that you need a containing element, or possibly that you've forgotten to close a previous element.
One possible cause for this message is that you have attempted to put a block-level element (such as "<p>" or "<table>") inside an inline element (such as "<a>", "<span>", or "<font>").

Pokud sem to dobre pochopil, jde o DIV a SPAN v tagu A, ale co je na tom spatnyho a jak z toho ven? Musel bych to cely prekopat, protoze ty objekty maji prirazenych spoustu CSS stylu a nemuzu je jen tak vynechat...
to je protože <a> je řádkový element a ten nemůže obsahovat element blokový (<div>).. zkus sem hodit i ten styl.. možná by pomohlo do css přidat a.nav1 {display: block} a nebo zkus, co to udělá, když ten div přepíšeš na span
Nejsem si úplně jistý, ale není img taky blokový element? A nedává se do <a>?
img je radkovy
Ale teď vážně: oprav si kódování (zkus to otevřít v něčem jiném, než Internet Exploreru a uvidíš ten guláš), oprav html chyby a pak opravuj kaskádové styly. V tomhle pořadí také prohledávej zdejší fórum (třeba to kódování se tu řešilo milionkrát, tak když se tu zeptáš, co s tím, tak se najde určitě aspoň jeden člověk, kterého naštveš) a www.jakpsatweb.cz.
img je radkovy a proto mu nastavujes sirku a vysku, co? Vzhledem k tomu, ze genericky element IMG - stejne jako u APPLET a IFRAME - je OBJECT, dovoluju si s tebou nesouhlasit. img nepatri do skupiny radkovych, nybrz specialnich elementu.
donny: aha, tak to pak jo. ja to bral tak, ze nezalamuje radek, tak je radkovy. podle toho delim elementy pouze na blokove a radkove. dik za pouceni.
Non_E: coze? Jestli mysli ten web narodniparky, tak ten je 5 let starej a to sem teprv zacinal... Ten web, na kterym jsem to pouzil, neni na webzdarma. Je CSS validni (ted uz uplne), kompatibilni se vsemi prohlizeci + rozliseni 640x480 ->... To vis, pokrok...
Uz jsem to opravil, ze jsem DIVy zmenil na SPAM, u A nastavil display:block
na SPAM, nebo na SPAN? :D ;)
No, vsici se tomu DIVili, tak sem jim zacal posilat spam :D