tak se stoho neposerte!!!!!!!!

Kdyť máte stejně všichni všechno zálohovaný na vašich HDD doma už kvůli tomu že ste ty webovky museli nějak vytvořit ne? Tak nevim proč nadáváte na webhosting stanese že se něco posere a .... nop tak to nahraju znova a je to ... kdyť se toho zase tolik nestalo ne? Já taky nejsem štastnej že to musim všechno kopírovat znova.... Jo adnima obdivuju jak stíhá všecko najednou.......
No vsechno se tak docela zalohovat neda..napr ruzne PHP+SQL aplikace

Zase chytrolin promluvil
BTW:je od toho...pokud ne..neni admin (nic proti nemu) jen ty plkas
to CAdDuck.:

Ty taky nejsi zrovna chytrolin. Rika ti neco export databaze?? Je to napr soucasti phpmyadmina
Lool..celej tejden sem se o to snazil kdyz se to bouralo! To je to o cem tady mluvim. Kdyz nejde nastroj...nejde zaloha..i na webu hazelo SQL chyby.

Takze sem bez souboru (ktere mam zalohovany) ale bez databaze. Fakt nezalohuju forum dene! Ty ano?????
Otázkou zůstává, jestli v tom fóru jsou tak nenahraditelný věci. Jestli ano, pak je zálohuj třeba deně.
No vzhledem k tomu, ze je to forum, tak vsechna data jsou nenahraditelna. Je to diskuse..jako by jsi chtel znovu zacit stejny rozhovor.

Nenadavam Adminovi, jeho prace si vazim a ani sproste slovo ze me nevypadne, ale kritika je namiste a to jednoznacne. Protoze zaloha ma byt primarne provadena u poskytovatele.
Člověk si má zálohovat stránky protože má počítat že se něco stane ! Když si necháte dokumenty na Disketě a najednou s vám třeba kvůli magnetu zničí datat tak asi taky nebudete nadávat na výrobce že vám neřek že ste si to měli hodit na CD ! Nebo jo ?!
no vis Zoombie,ja zase nemam vsechno zalohovany,takze to je dost blby...
To je sice blbý ale jaksi proč řvete na WZ, buďte rádi že můžete stránky mít na serveru za darmo. Zajímalo by mě kolik lidí by mělo www kdyby si to museli platit ! Jen se přiznejte no !
Tak panove, pokud by selhal hardware, je to v ... ale myslim, ze jen nekdo hacknul, pripadne zaviroval web. Co myslíte?
Ja, mam 2 domeny za 800,- na rok...tohle proste byla chyba. Prisaham ze uz ji nezopakuju!