HODNOTTE

ciao...........ohodnotte pls muj web
menu ti skace po ruznych prekliknutich, jnak bych text asi nepodtrhaval, pokud to neni zrovna odkaz. link na DVD Obal je pak hure ponatelny. takze, kdyz chces neco zvyraznit, tak pouzij tlustejsi pismo.
Nic moc grafika, moc zainteresovany do matrixu, vyhod to pozadi, zmensi pismo... uprav logo
Na to v čem je to dělané je web kupodivu i použitelný. Pozadí je ale kapku velký na to, že se v něm jen opakují čísla... udělal bych výřez a opakoval ho. A hlavně bych zapracoval kapku na textech, občas chybí mezery a jsou docela nepřehledné.
S tím tématickým vzhledem bych se vsadil, že recenze Matrixu bude na prvním místě. Ale to asi, až se dostaneš k M ;-)

// Příliš velké obrázky, zvláště to pozadí.
// Proč nápisy v menu jsou k nerozpoznání od textu? To mi opravdu nedochází, jaký to má smysl. Dej tam obyčejný textový odkaz.
// když už zelenou ala matrix, tak světlejší, ať je lepší kontrast. Třeba takovou co je v hoveru menu.
//určitě by nebylo marné zvolit jinou metodu jak udělat spoustu stejných stránek, jen s jiným (vloženým) obsahem. Protože takhle, čím víc filmů tam budeš mít, tím těžší bude jejich editace při přidání každého dalšího. Mimoto je pak každá stránka trochu jiná, menu máš rozhozené, některé odkazy na jednotlivých stránkách odkazují špatně(např. Bulšit->Bulšit odkáže na hlavni)
NIC MOC! Ale jiank to ujde...... No, ale měl by ses víc snažit....Nemá to tu správnou š´távu!Fakt zaber! A SORRY.....:-/
Když už používáš editory, tak raději použij FrontPage a ne Word nebo Publisher.
Zkus si ty stránky prohlédnout i v jiných prohlížečích.