Ohodnoťte

Zkusila jsem si udělat svoje první pozadí.Tak mi prosím řekněte, jaké k němu máte námitky apod.Abych se snažila to vylepšit....

www.hweb.unas.cz/pokus1.html

PS:O tom špatným zobrazení češtiny vím, mám s tím trošku problém...
+ mno je to delany v nic moc grafice
+ divne serazeni
+ velke pismo
+ nepochopitelne menu
+ asi nejaky editor
je tam sedy pozadi, tak nevim...
Donny:Co se ti nelíbí na šedým pozadí?

DarkkNight:Já vím žet o není nic moc grafika, ale dělám to poprvý....
pod pojmem pozadí se obvykle myslí obrázek na pozadí
No ja nevim, co si ty predstavujes pod pojmem "pozadi" (v kontextu webovych stranek), ale ja to, co rika ds. Jinak muj subjektivni nazor je takovy, ze nema absolutne cenu neco takoveho hodnotit. Stranku slozenou z jednoho stylu a dvou DIVu, pricemz v jednom je cosi jako nedodelane menu a v druhem nekonecny text, nad kterym je fotka. Vsechno navic v kamenne sede nezazivne barve. Jo a asi dvacet validacnich chyb - treba u zapisu stylu neni uvedeno, o jaky styl se jedna, u obrazku chybi alternativni text atd. Tak me napada... mluvime vsichni o stejne strance http://hweb.unas.cz/pokus1.html ? Chce to jeste zapracovat. Az se ti to bude fakt libit, az s tim budes navysost spokojena, budes mit pocit, ze mas stranky mnohem lepsi nez ostatni (o to by se imho mel snazit kazdy), muzeme se bavit o necem jinem. Zatim, jak rikam, nema to cenu.
2donny:otevřels mi oči;-)
2Hana S.:žádné pozadí nevidím, jen tmavě šedou barvu, opravdu tam není co hodnotit.
Je to takové divné......ale moje sou ještě horší, jen se mrkněte http://www.ondasek.borec.cz
ponte: chaba imitacia imitacie stranky
Hana S.: mne sa to celkom paci len ten obrazok je moc vysoky
Je to zajímavy, ale strácím se v přehlednosti si musíš porovnat rozložení.

Jo a odkaz na stránku pokud se podíváte tyhle stránky jsou jen tématikou problému, protože mám problém s reklamou.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
OK...OK...Chápu to, dělal jsem to po pravý, teďka jsem si zkusila udělat dalěí, al ebohužel mi pak kamarád oznámil že to jede úúúúúúúúúplně blbě ve Firefoxu, takže teď ka by mě zajímalo, jak mám nastavit, aby to jelo správně v IE i ve Firefoxu?Kdo mi poradí?:-)
Nedávej tam rgb.

OK...OK...Chápu to, dělal jsem to po pravý, teďka jsem si zkusila udělat dalěí, ->Tak to teda newim, co je to za větu, nejdřív já on a potom já ona?
No zajímavý tvůj kámoš ma snad internet explorer z doby kamenný, protože mně se objevuje ve 4prohlížečích stejně,
nenech se příště napálit...
Překlep.....
Omlouvám se že vám do toho tady skáču .. ále ...

kdybych napsal že jsem Martina K. 18-ti letá blondýnka která se snaží splácat web a zeptal se jestli mi pomůžete kdo by mi pomohl ?

Narážím na to že ten předposlední příspěvek vyzněl tak že vlastně Hana S. není holka ale kluk .. a že se kluk vydává za holku jen kvůli tomu aby mu co nejrychleji odpověděli...

Možná se pletu a slečna se opravdu jen přepsala .. ;-)

Dík za prostor pro můj trapný koment …
Jiri Pocta: ja se treba nicim takovym neridim. Zaprve se snazim odpovedet na thready s predmetnym nadpisem, pote HELP MEEE, POMOOOOC apod. a nakonec Ohodnotte. Rychlost odpovedi zavisi na mych momentalnich myslenkovych dispozicich a spatne nalade ;).

btw... a co kdyz ty jsi holka, a vydavas se tu za kluka? Ne, ze bych si to myslel, ale situace je to obdobna.
TO: donny
Dobrej postřeh :-) ale můžu tě ujistit že jsem uplně čistokrevnej chlap .. ;-)

No vlastně mi to přijde tak trochu i ponižující se vydávat za nějakou holku ...
Nic proti tomu krásnému, vášnivému, a něžnému pohlaví .. co mám tak rád ..