roztažení obrázku na pozadí

Nedávno jsem na našich stánkách (http://bilsko.wz.cz) aktualizoval backgound, ale jak se rolování obrázku opakuje, ty hrany působí rušivě. Jak roztáhnout obrázek na celou plochu stránky, abych odstranil ty rušivé "spáry mezi dlaždicemi"?
Na mna ten obrázok posobí celkom dobre ale mozno je to len moj súkromný pocit a ak ho hces roztiahnut do urcitej dlzky mal by si pouzit nejaky foto program ktorý to dokáze napr IrfanView ale to je trosku slabsí program je spusta programov ktoré ti to umoznia na (úrovni) len si treba vybrat no a potom ti treba priradit aj pozadovanu velkost width a height pre pozadovaný obrázok vo svojom editore.
Good Luck
a nebylo by lepší vybrat nějakou texturu, která by představovala pohled do nebe a použít tu? Třeba něco z http://www.grsites.com/textures/ss001.shtml, vybrané textury tam lze u upravovat
je dost možností jak na to.buďto upravit obrázek aby byl velikej jako tvá stránka(jelikož ta tvá je celkem veliká tak bych zkusil něco jinýho,musel by si najít fotku v dobrý kvalitě a ta by měla moc kb a to není dobrý).zkus udělat obrázek kterej bude mít všechny strany stejně zakončené a budou na sebe navazovat.není to nejlehčí ale dá se to ;-) good luck
Dělat obrázek pro určitou velikost stránky není moc dobré. Každý má jiný monitor a každý si na něm otevře jinak velké okno.
Pokud chceš jako podklad dát obrázek na jednobarevném pozadí, zkus nastavit batvu pozadí stránky stejnou jako pozadí obrázku. Obrázek dej bez opakování. Pak i když se okraj objeví, nebude hrana působit moc rušivě.