Prosim o radu s designem

www.kelvi.wz.cz
---------------------
Jsem amatér a po pár nezdarech s tvorbou www, jsem se odhodlal nějaké už konečně dodělat.

Budu vděčnej za každou připomínku a jinak bych uvítal kdyby mě někdo poradil, jak hezky zakomponovat plochu pro text, aby to k něčemu vypadalo?
Už jsem namaloval "tabuli" ve stejném stylu, jako ostatní cedule.Když ji ale rozstříhám a okraje dám tak, že jsou kolem "středového pole" (vnitřek tabule pro text kde použiju misto obrazku jen barvu pozadí) s textem tak i když mám nastavenou tabulku -mezera 0 - okraje 0 , pořád tam sou vidět mezery v tom celkovém obrázku "tabule" kvuli barve pozadí těch krajů.

Dá se to udelat tak jak jsem popsal, že bych to chtěl?Jestli ne tak nemá někdo nápad, jak tam udelat tu textovou plochu tak , aby k nečemu vypadala?Díky.
Dokonči stránku :) dorob odkazy pridaj fotky a to ostatné aby bolo čo hodnotit začína sa to pekne len ten koniec mi akosi chýba :) potom možno hodnotit inak na tvorbu pozadia máš spústa programov jedným z nich je adobe photosop ale je mnoho iných stačí si vybrat.
sorry ale je to tipicka ukazka RGB disignu... skus aspon zmenit ty kriklavy barvy
<HTML>Cactus: ano? A muzes ostatnim popsat co to je "tipicka" ukazka "RGB designu" ? RGB je red green blue, a ne ze bych te chtel obvinovat z barvosleposti ale cervenou tam nikde nevidim... Nebo myslel si tim RGB neco jineho?

Kelvi: je to takovy zajimavy tematicky design, ale udelal bych vsechno mensi a kompaktnejsi nez takhle velky.</HTML>