kritika webu

Vytvořil jsem web, a potřeboval bych vaše názory na grafiku, tady je link na náhled:

http://provokace.cz/new9.html

!JE TO POUZE OBRÁZEK! v jpg, jelikož tam nemám žádný odkazy ještě hotový.
Pekny. Vice jsem ale zvedavy, jak to bude vypadat ve vysledku. Rozmisteni a design vyzaduje hodne usili. A navic jak se to bude chovat i v jinych prohlizecich (Opera, Firefox, IE).
Neni to spatne, ale dodelal bych tam jeste nejakou paticku... ;)
No s tím rozmístěním v různých prohlížečích to bude horší, chci aby to pořád bylo vycentrovaný na stránce.

Tu patičku tam chci dát ale nevím jestli ji umístit pouze pod plochu, kde je hlavní text a nebo pod celý obsah stránek s tím že by měla pozadí stejné jako menu.
jo, pekny, ale me by zas zajimalo co se stane, kdyz si bloknu obrazky...
no kdyz si bloknes obrazky tak tam zbyde jen text, a jeste k tomu bilej takze uz nic neuvidis, v tomhle to mám špatně vymyšlený, ale co jsem se koukal tak celkem dost webu se skládá z obrázků. Možná je to dost přehnaný ale já vycházím že v dnešní době je rychlé připojení k netu hodně rozšířené takže není důvod blokovat obrázky (podle mě)

(jinak tohle je jen náhled obrázek ne html soubor)
Mozete ohodnotit aj moj (terabyte.wz.cz), inac más to pekné Tomík, v com si robyl tú grafiku.
>> já vycházím že v dnešní době je rychlé připojení k netu hodně rozšířené takže není důvod blokovat obrázky
Vetsina lidi obrazky neblokuje, takze neni problem. Ale poznamka rychleho netu je prece trochu nadnesena. Ne vsichni jedou na vic jak 512kbps. Ale neni na skodu ty obrazky nejak solidne zkomprimovat (kvalitni obrazek na co nejmensi velikost). Aspon se web rychle nacte.
ano s tim plne souhlasim tenhle cely nahled má nejakych 208KB a je v jpg, spousta cerneho mista apod, ale az to budu "skladat" v html tak nektera cerna mista vyplnim barvou apod, ale za to obrazky budou nejspise ve formatu gif nebo png.
aha ja myslel ze to bude cely obrazek i ten text jako obrazek, jak to mas ted.. tak to potom jo ;)
ne cely to jako obrazek nebude, tam jsem psal že je to jenom jako nahled protoze tam nemam nic funkčniho apod, to bude delany jako klasickej web.
Je to pekny, takovy stranky jsou zatim muj sen, zhodnotite mi nekdo muj vytvor? Zacinal jsem teprve pred mesicem a uplne od nuly. Diky.
takovy stranky jsou zatim muj sen: Ten sen si pretavil v skutocnost je to tvoj web nie je dobre kopírovat dakoho je dobre mat vlastný nápad a pretavit ho v praxi. Good luck
Piedro: >> inac más to pekné Tomík, v com si robyl tú grafiku.
Hek. Nevsiml jsem si toho. Ono taky neni dobry zasahovat nove tema do jiz rozjetyho threadu. Ja takoveto prispevky pak vetsinou prehlizim.
Jinak abych rek pravdu, okraje je jsem si prikradl z jine stranky, ale logo jsem delal tusim ve photofiltre. Nic slozityho, jen vybrat spravne fonty.
Já to dělal ve photoshopu
tady posílám link na stránky je hotová jen první stránka (textu si nevšímejte je to ukopírovaný z novinky.cz) ale me by zajímalo za jak dlouho se vám otevřou popř napište rychlost připojení. jestli obrázky nemám ještě více zkomprimovat. Díky

http://www.provokace.cz/novyweb/web.html
Ty bláho tolikych tabulek! 8-o Nacitani: asi tak 7sec ,pripojeni 760kbps.
Je to dělaný přes photoshop, musím to trochu zoptimalizovat ale jinak dík
Dooobry. Necekal jsem, ze to bude fungovat ;)
Ale je to mooooc pomaly.