Ešče mám jednu věc: Když myší najedu nad obrázek (na jakýchkoliv stránkách), vyběhne nabídka o tisku, uložení apod. Existuje nějaký způsob, jak zobrazování těchto lištiček zatrhnout (všem návštěvníkům mých stránek, ne jen mému PC)? Přyjde mi to jako těžká zbytečnost, když kliknutím pravého tlačítka beztak v nabídce vše vyleze.
Tu nabídku zobrazuje prohlížeč (kontrétně to o čem mluvíš dělá IE, já to ve Firefoxu nemám).
A jediná možnost jak zajistit aby se to návštěvníkům tvého webu nezobrazovalo je poprosit je (nebo jim to přikázat), aby si tu funkci sami v nastavení svého prohlížeče vypnuli. Ale jestli to udělají, to už nemáš šanci kontrolovat.
Jinak abych řekl pravdu naprosto nechápu smysl. Pokud ta nabídka vadí tobě, tak si ji vypni. Ale jak víš že vadí i všem ostatním lidem co na tvou stránku chodí? Proč bys jim chtěl hrabat do nastavení jejich prohlížeče (kdyby to šlo, třebaže to nejde)?
To už můžeš rovnou chtít měnit všem návštěvníkům tvého webu pozadí jejich plochy we windows na obrázek který bude ladit ke tvému webu nebo jim třeba odistalovat program, který ty osobně nesnášíš (všem co se podívají na tvůj web odistaluješ Word protože ty osobně uznáváš jen OpenOffice).
instalovat-odinstalovat word - to nechci /co to sem píšeš? Ptal jsem se na jednoduchou věc, a pokud bys napsal "nelze to", výsledek by byl stejnej. Nechápu účel tvého slohu...
Chtěl jsem ti vysvětlit proč to nelze a taky proč je to hloupost požadovat i kdyby to náhodou šlo. S použitím sice extrémního, ale sedícího přirovnání.
Jestli ti to vadí, je to tvoje věc, neměl jsi pokládat otázku do diskuzního fóra umožňujícího i komplikovanější odpověď než ano/ne.
Napr. daj do head elementu:
<meta http-equiv="imagetoolbar" content="no" />
IMHO zbytočné vypínať, ale...