SEO & dvojjazyčný web

Nemáte nějaké praktické rady jak udělat co nejlépe web s možností přepínání češtiny a angličtiny tak, aby byl co nejvíce SEO "kompatibilní"?
Například jestli klíčová slova uvést vždy v tom jazyce o kterou verzi se právě jedná nebo jestli nějak speciálně vyřešit odkaz na přepínání jazyku a jeho funkčnost (třeba jak nejlépe maskovat cesty k souborům v odlišných jazykových verzích pomocí mod_rewrite) atd.

Pokud žádné speciální požadavky či rady neexistují a stačí prostě udělat plně anglickou verzi bez ohledu na to že existuje i česká a naopak tak to řekněte :)

Žádný článek na toto téma ani zmínku v obecném článku o SEO jsem nenašel.

Dík.
Ne, to nejde... Já bych to asi udělal tak, že bych propojil dvě adresy a na jedné českou verzi a na druhé anglickou verzi, to je podle mne nejlepší řešení.


P.S. má stránka je www.vydelek-navstevnost.blakcbomb.cz
Mrkni na http://www.wellstyled.com/about.html
Non_E - no tak zrovna tohle řešení pomocí JS (a cookies) se mi jako ideální nezdá ani náhodou.
mno, jestli na to budes mit cas i chut, tak podle me neuskodi optimalozovat kazdou stranku samostatne(a oddelit je i v url, jestli me chapes), aby se pripadne ucinky netriskaly a nevedlo to tak ke zhorseni...

..., ale prakticke zkuseneosti nemam
Momentálně to mám tak, že každá jazyková verze má svou vlastní url. Používám mod_rewrite, takže adresy vypadají takhle nějak:
http://www.domena.pr/neco/
a anglická verze té samé stránky má adresu
http://www.domena.pr/something/

Zároveň jsou v odpovídajícím jazyku i klíčová slova, description, title atd.
Je to nejlepší řešení co mě napadlo, ale pro programování PHP ne zrovna nejjednodušší :)