Kritika webu

Prosím zhodnoťte stránky: http://psycho.nazory.cz. Děkuji.
Aby ti je nesmazali dřív, než je stačí někdo ohodnotit - to za to automatický přesměrování na úvodní stránce...
<HTML>Ano, je třeba zrušit to přesměrování. Ta reklama snad tolik nevadí, nebo může být prostě na úvodní stránce.

Prošel jsem si obsah a mám takovou otázku: Funguje to? Ty osobně ovládáš to co tam popisuješ? Mluvíš o vlastních zkušenostech? Funguje to i na předměty ve volném prostranství 5 metrů daleko od tebe? ;)

Jímá mě totiž podezření, že PSI Wheel bezdotekově roztočím v pohodě - ale telekinezí bych to nenazval - nazval bych to dýcháním :| Jiné vysvětlení bych našel i u karet - pokud se naučím vyhodit kartu určitým způsobem, je velice pravděpodobné, že výsledek bude vždy stejný.

Ale oceňuji to, že díky tomu může člověk získat schopnost soustředit se.</HTML>
jak říkal ZdenekHQ, zkus to udělat bez přesměrování (lidi to nemaj rádi, admini WZ už vůbec ne). Změnil barvu odkazů (moc zanikají). Jinak docela good téma :D.

Taky můžete ohodnotit http://nase-acko.xf.cz/
<HTML>Jo mimochodem, pokud se ptám ohledně obsahu, znamená to, že vzhledově jsem chyby nenašel. Technickou stránku zkoumám, když je strašný vzhled - a to není ten případ.

Ondra: založ si vlastní téma ;) Na tvém webu není co probírat, ale oprav aspoň to kostrbatě vyhlížející logo, štve mě ;)</HTML>
2Ondra: jestli chceš zhodnotit svůj web, založ si vlastní téma. Jinak tu budou zmatky, nemyslíš?

2PSI-W3?:
Ty odkazy opravdu zanikají, možná by jen stačilo prohodit barvy - bílé odkazy a po přejetí modré.
Ta anketa na úvodu nevypadá jako anketa, vůbec jsem to nepoznala, možná by nebylo odvěci nechat odkazy podtržené.
Taky nechápu kombinaci externího css a zápisu css v head - není lepší mít jen externí?
A tabulkový layout se dnes už moc nepoužívá.
už se stalo, ale nemyslíš že je někdy prostě lepší použít oba styly?
Já mám jeden obecný, který vytváří samostatný vzhled stránky a potom to co má každá stránky zvlášť si dávám do headu, jinak ta anketa mě ťukla hned. Co se odkazů týče, je fakt že by mohli být bílé původně, ale podtržení bych tam dal až po najetí ;) hodně zdaru
Změnil jsem barvu odkazů při najetí, přesměrování zrušeno.

to Thalia: ty styly v head jsou tam, aby byla zaručena kompatibilita ve všech (obvyklích) browserech - jsou generovány PHPčkem. Tabulkový layout tam ještě nějakou dobu asi bude.

to Nípal: opravdu to funguje, já sice zatím zkouším jen cvičení s PSI Whelem a točí se. Dříve jsem měl taky pochybnosti s tim dýcháním. Tak jsem zkusil zadržet dech a světe div se! PSI Wheel se točil dál. ... Jinak všechny cvičení co tam jsou uvedený jsem nezkoušel - web sem převzal po původním, neaktivním adminovi (samozřejmě s jeho souhlasem ;-)).
Odkazy by měly být podtržené, aby bylo na první pohled jasné, že jsou to odkazy (tedy lepší přístupnost webu; barevné odlišení samo o sobě nestačí). Pokud jde o menu, tak tam je jasné, že jde o menu, tam bych já osobně odkazy nechala nepodtržené. A kdyby měl odkazy podtržené, tak bych určitě poznala, že je tam i anketa.

>>už se stalo, ale nemyslíš že je někdy prostě lepší použít oba styly?
Nemyslím, imho je to tak méně přehledné. A co když budeš chtít použít něco, co máš jen na jedné stránce (tedy v head) i na jiné? Buďto to budeš muset dopsat do head i té druhé, nebo to celé přenést do externího. Tj. každopádně práce navíc, kterou já s jedním externím souborem mít nebudu.
na to si dávám pozor, a to co píšu do headu je fakt vymezené JEN PRO TU JEDNU STRÁNKU, pokud vím, že to bude na 2 a více stránkách tak to automaticky píšu do externího ;-)......prosím odpovězte na nové tema :D
<HTML>PSI-W3?:

Děkuji za odpověď. Zvědavost ve mně vždy vzbuzuje skepsi ;)</HTML>