fcbang vs. i6 & Firefox

Potreboval bych poradit proc se moje stranky nezobrazuji v ie korektne? nekdy to "vyjde" a nekdy jsou rozhozene (zdvojene apod.) Pritom ve firefoxu a v opere jsou stranky zobrazeny spravne. Jedna se o stranky http://fcbang.wz.cz .
Máš tam fatální chyby:
- frameset rozhodně nepatří do sekce HEAD
- rámy se nemají rády s BODY
- když už používáš rámy, nastuduj si, jak se umisťuje reklama
- charset=iso-8859-1 není česká znaková sada
se na to mrknu,ale myslim ze to co si napsal se docela vylucuje s tim ze se ty stranky nekde zobrazi a nekde nezobrazi korektne
Ani ne. Prohlížeče jsou docela chytré s snaží se chyby v kódu nějakým způsobem tolerovat a něco zobrazí. A tady je ten rozdíl. Různé prohlížeče interpretují chyby různě. Pokud je kód napsaný dobře, zobrazí se v různých prohlížečích TÉMĚŘ shodně.
Schvalne jsem se podival,zdali frameset nepatri do hlavicky..mam doma knihu vytvarime www stranky od cpressu a tam je ze frameset patri do hlavicky a na serveru jak psat web pisi ze se dava az za hlavicku..tak kde je pravda? kazdopadne oba zpusoby mi fungovaly v opere a mozille ale ten ie to furt nebere. zmenil jsem hosting na www.fcbang.tym.cz. a tam to take nefunguje.
"tak kde je pravda?" The Truth is Out There

Hosting s tím nemá nic společného. Kód interpretuje prohlížeč. Pokud máš
statické stránky, můžeš si to zkoušet i u sebe na počítači.

Začni tím, že spravíš tu reklamu. http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html (4. a 5. odstavec)
kdyz to zkusim v dreamweavru tak se pri nahledu stranka zobrazi korektne..dam ukazka/ladeni v prohlizeci a je to hned rozhozene..pritom firefox ty stranky zobrazi normalne..tu reklamu sem si presunul na kazdou stranku dolu,takze by to nemelo vadit