pseudotridy hover a active

Cau, kdyz prejedu mysi pres odkaz, tak se mi v pohode zobrazi vsechny blbustky, ktery jsem si nastavil v css. Jak to ale udelat, aby se to same objevovalo, kdyz je dana stranka aktivni? Myslel jsem, ze to pujde v pohode pomoci a:active, ale to mi nejak nejde. Tak nevim, jestli neexistuje jeste nejaka pseudotrida o ktere nevim, nebo jestli se to dela pomoci JS.
Pak me zajimala jedna vec ohledne pouzivani pseudotrid na ruzne elementy. Treba p:hover atd. Me to teda nejde, ale nekde jsem cetl, ze by to melo jit jednoduse.
nwm kde a jak to chceš udělat, ale šlo by to pomocí PHP:

http://polopate.jakpsatweb.cz/index.php?page=include4
no ze by se mi kvuli takove prkotine chtelo delat z html phpecka, to fakt ne. Urcite to jde i v html, bud css nebo javascriptem, jen fakt nevim jak.
Jinak bych to chtel upresnit:
jak to udelat, aby se mi zobrazili ruzne nastaveni v css, kdyz se na danou stranku zrovna divam...
treba jako tady:
http://www.flautando-koeln.de/index.html
ad active: to, co ty chces, a to, co dela pseudotrida active, jsou dve ruzny veci.
pseudotrida active se uplatnuje prave v okamziku, kdyz se na odkaz klikne. po ukonceni kliknuti uz odkaz :active neni. me to ve ff jde vyzkouset tak, ze najedu na odkaz, zmacknu levy tlacitko mysi a za stalyho drzeni tlacitka z toho odkazu odjedu a pak tlacitko pustim. odkaz zustane zobrazeny jako a:active.
ty asi chces, aby byl odkaz v menu na stranku, ktera je prave zobrazena, zformatovan jinak, nez odkazy na jiny prave nezobrazeny stranky. to musis udelat tak, ze tomu odkazu na prave zobrazenou stranku priradis nejakou tridu a tam ho naformatujes.

ad hover: hover funguje v ie pouze pro odkazy, v mozille i pro jiny elementy, v ostatnich prohlizecich nevim, ale asi bude taky fungovat i pro jiny elementy.
ad: http://www.flautando-koeln.de/index.html
imho jsou to jednotlivé html stránky, na kterých je prostě zvýrazněná ta položka menu, která k té stránce patří. Nic dynamického. Tak jak si to představuješ, to prostě nejde, samotné html nerozezná, která položka menu odpovídá zvolené stránce.
Pseudotrida hover pro jine elementy v IE nefunguji, ale existuje nahrada.
Nasel jsem a pouzivam tento priklad zapisu v CSS:

/* pro IE */
.item {
h: expression(onmouseover=new Function("this.style.backgroundColor='#dddddd'; this.style.color='#000000';"), onmouseout=new Function("this.style.backgroundColor='#ffffff'; this.style.color='#000000';"));
}

/* pro ostatni */
.item:hover { background-color: #dddddd; }

Staci jen do vyhledavace napsat "hover IE".
diky, na to reseni, ackoliv je jednoduche, bych asi neprisel ani za hodiny a hodiny prace, pac jsem byl myslenkove zablokovany na pouziti nejake pseudotridy. Jeste jednou dik.
- Tomík -
Mas to chybne. Jak to mas napsane, tak bude dochazet k zahlcovani www prohlizece. Kdyz to na strance pouzijes asi do 50x, tak je to v poho. ale pak se to zacne citelne zpomalovat.
Tento problem se resil na strance Jana xxx, nevzpomenu si prijmeni, neco od B

Pro jiny efekt pouzivam toto:
.menu li {
top:expression(
isNaN(this.js)?(this.js=1,
this.onmouseover=new Function("this.className='hover'"),
this.onmouseout =new Function("this.className=''")
):0);}
.menu li.hover ul {display:block;}
.menu li li {top:auto;}
Jsem se tim moc nezabyval. Ten muj priklad jsem nasel jako prvni a dal jsem se v te dobe o to nezajimal.