Ja bych to taky smazal

neboli: zalohovat, zalohovat, zalohovat... Uz to smazte, at to tam nahodime nase stranky a at uz to jede... kdo nezalohoval, jeho chyba a chybama se clovek uci :-)
Přwsně, ten kdo nezálohoval, tak je to jeho chyba, nikoliv chyba webhostingu, tak at to smazou a at si to tam každý natáhne znovu....
To ja zase ne :) ... zalohuju, ale ve stejny dobe lehnul popelem (fdiskem) i muj disk, tak ... ale je fakt, ze touhle metodou by se prostor WZ vycistil rekneme radikalne :o)

Radek
Jo souhlasim s vama. Smazte to!!! Bude mnohem rychlejsi nahrat stranky znovu nez cekat na opravu ktera se nemusi povest. A jestli z 10000 lidi 200 nema zalohu tak je to podle me zanedbatelny.
Smažte to ale šupem než mě klepne pepka
V zadnem pripade to nemazte, zrovna jsem formatoval HDD a prisel o zalohu, kdyz jsem si chtel zalohu vytvorit uz to bylo vsechno v prdeli!
Mel jsem tam i pres rok stara data, ktere maji pro me a par dalsich lidi vysokou hodnotu (ne financni) a moc nerad bych o ne prisel.

Radsi pockam tyden, hlavne aby to fungovalo.

Drzim palce Mirkovi.
Smazat!! Nechapu, jak si nekdo muze svoje dulezity data zalohovat na Web.. To opravdu nemuzu pochopit..
Pro upresneni, tohle nejsou data, za jaka je asi pokladate, konkretne jsou to klanove stranky CS klanu, ktery existuje rok a par dni. Na nonameclan.wz.cz jsme meli spousty screenshotu s vysledky zapasu a reporty, nemluvim o secretu atp. Ty mi proste uz nikdo nevrati...
Hlavu vzhůru, snad se to nesmaže.
NEMAZAT!
MAM ZALOHOVANYCH JEN PAR ZAKLADNICH DAT A POTREBUJU VSECHNY...FAKT MYSLIM ZE VETSINA LIDI SE NASERE KDYZ SE TO SMAZE. RAD POCKAM, ALE RAD BYCH VEDEL ASPON PRIBLIZNY CASOVY HORIZONT
Jaky hovado to chce smazat?
To dokaze rict fakt jen idiot ....
Jsem take pro smazani - je to sice kruty pro ty co si nedelaji zalohy, ale alespon se pouceji.
Sam jsem se domnival, ze pro kazdeho je dnes zaloha dat prubeznym vypalovanim nebo ukladanim na jina media samozrejmost , takze me ty zoufalci bez zalohovani dost prekvapují...
Nechat si sva data pouze na WWW je fakt blbost "non plus ultra".

Jinak hosting na WZ byl az do ted vzdy OK a perfektni sluzby. Problem se muze vyskytnout vzdycky a preju adminum, at to zvladnou co nejlip a moc si neberou ty kupy nadavek.
jj smazme to..bude fajn ;)
Nemazat!!!!!!!!!!NEEEEEEE já sem měl mít stránku www.alls.webz.cz a tu nemám zálohovanou takže prosíííííííím neeeee
Nic neobnovujte, a ten, kdo chce, tak vám může napsat email a vy mu to ze zalohy zkusite obnovit. Vyčistí se tak aspoň místo a nebudete toho muset tolik obnovovat:-))))
NEKOMPROMISNĚ SMAZAT (pokud to urychlí znovu zprovoznění)
Po bitve je kazdej general co? Chtel bych te videt, co bys rikal, kdybys ty data zalohovany nemel... a ze by se ti to stat nemohlo, protoze na to vzdycky predem myslis? Taky jsem tvrdil, ze se mi nemuze nic na prechodu stat, kdyz se poradne rozhlidnu, az do te doby, nez to do me nejakej debil napral! Mel bych byt vdecny aspon za to, ze ziju? Kdyby vsichni delali, co maji a ne, co nemaji, byla by spousta vece O.K.
Když je někdo blbej (nebo má smůlu), tak je to jeho blbost, že to nemá zálohovaný.
souhlasim s Jendou
btw, ja zrovna formatoval a prisel tak o zalohu
Zformátovat!
Smazat!
Zničit krtka!

:-))
No jo idealisti .... prostě svěďte to na osud ... někdo za to prostě musí ...
Docela koukam kolik lidi zrovna v ty osudny dny prislo o svy zalohy. Jasne, nemit je ja, mluvila bych jinak, ale uz to trva prilis dlouho, jsem pro smazat.
SMAZAT
------//-----